Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

БСП: Въпросът за коалиционни партньорства за местните избори все още не стои на дневен ред

Снимка: БГНЕС

Според БСП въпросът за възможните коалиционни партньорства за местните избори все още не стои на дневен ред, но първите разговори ще започнат с партньорите в "БСП - Лява България". Това заяви лидерът на социалистите Михаил Миков в отговор на подадената ръка на партията на Георги Първанов АБВ за общо участие на левите партии в местните избори. Този коментар той направи и по повод на появилите се в медиите изявления от социалисти за партньорство с АБВ.

Миков допусна партньорство с партията на Татяна Дончева "Движение 21":

Този въпрос за партньорствата при всички случаи трябва да бъде решаван от органите на партията, а не от индивидуалните интереси, прищевки, симпатии и антипатии на един или друг партиен деятел и от конкретните интереси на едно или друго място. Разбира се, че по никакъв начин не бива да се игнорира "Движение 21", но този въпрос ще бъде решаван в органите на партията. На първо място ние дължим уважение и партньорство с коалиционните партньори в "БСП - Лява България" и от там насетне с други политически партии.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44