Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Отложиха делото за убийството на дете в Поморие

Заради четирима неявили се свидетели Бургаският окръжен съд отложи за 5-и март делото за убийството на 8-годишната Алекс от Поморие. Обвиняемата Атанаска Георгиева на този етап отказа да даде показания.

13 свидетели, предимно полицаи и поемни лица, бяха разпитани на днешното съдебно заседание. Подсъдимата изглеждаше уверена и спокойна. Тя задаваше въпроси на свидетелите, но отказа да даде показания, преди да приключат всички разпити.

Адвокатът на Георгиева Калин Янев поиска на следващото заседание да бъде призован психологът, пред който обвиняемата е направила самопризнания часове след задържането й. 

И прокурорът Димо Маджаров поиска делото да бъде отложено.

8-годишната Александра беше убита по особено мъчителен начин чрез задушаване на 10-и април миналата година в Поморие.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44