Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

До три месеца НС ще започне работа по промени в Закона за съдебната власт

Снимка: БГНЕС
От Реформаторския блок обещаха, че до три месеца Народното събрание ще започне работа по промени в Закона за съдебната власт. От формацията, която е част от управляващата коалиция, оцениха участието си в управлението с "Много добър 4.50".

Доволни сме от консолидация в Реформаторския блок, каза след партиен форум в Поморие депутатът Найден Зеленогорски. Той определи като добра икономическа мярка на правителството изтеглянето на заем. Според него реално необходимите средства не са 8 милиарда, а над 9 милиарда евро.

Нестабилната ситуация в Гърция се отразява положително на инвестиционния процес в България, това заяви министърът на икономиката Божидар Лукарски.

Заради решения проблем с гарантираните влогове на хората в КТБ работата по актуализацията на бюджет 2014-а и новия бюджет за 2015-а година, промените в системите за сигурност и отпушването на еврофондовете оценката за 100 дни на правителството е много позитивна, каза още Найден Зеленогорски.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44