Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Цветан Цветанов призова за "чуваемост" между синдикатите и МВР

Снимка: БГНЕС

За чуваемост между синдикатите и МВР призова заместник-председателят на ГЕРБ и бивш министър на вътрешните работи Цветан Цветанов на фона на продължаващите протести на служителите на сектор "Сигурност".

В Бургас той каза, че синдикатите имат своите виждания и трябва да бъдат чути от политическото и професионалното ръководство. По думите на Цветанов, сектор "Сигурност" е в тежко състояние и според него виновно за това е предишното управление:

Правителството на Пламен Орешарски нямаше политическа воля да се води ефективна борба срещу тежката организирана престъпност. От тези, първо, необосновани реформи, които бяха осъществени без абсолютно никакъв диалог нито с политическите сили в българския парламент, нито пък с професионалната общност, която можеше да даде своята експертиза за всички тези реформи, които можеше да бъдат направени, заяви бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44