Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

31-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа в Бургас

Снимка: БГНЕС

31-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа край бургаския комплекс „Меден рудник“. При пътния инцидент е пострадало и 13-годишно момче.

Автомобил Ауди е катастрофирал самостоятелно, преобръщайки се заради движение с несъобразена с мократа настилка скорост. Инцидентът е станал по пътя от село Твърдица към комплекс "Меден рудник". В колата са пътували петима души. Най-сериозно е пострадала 31-годишна жена от село Твърдица, която е с политравматизъм и в момента се намира в реанимацията на Бургаската болница.

13-годишно момче, което също е пътувало в автомобила, е с травма на главата и е настанено в отделението по неврохирургия, съобщиха от здравното заведение. Има още двама пострадали, но те са с по-леки травми и са освободени за домашно лечение.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44