Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Съседи събират подписка в защита на момчето, обвинено за убийството на 11-годишно момиче

Снимка: БГНЕС

Съседи на обвинения за убийството на 11-годишното момиче младеж организират протест срещу задържането му и подписка в негова защита. Полиция охранява входа на блока в бургаския квартал "Меден рудник", където живее семейството на 15-годишното момче.

Получаваме заплахи, каза майката на Иван и уточни, че съпругът ѝ е настоял да сменят служебния защитник.

Според нея синът ѝ е влизал в интернет основно чрез телефон и профилът му е бил хакнат преди дни. Тя е убедена, че той е невинен:

Детето се прибра в 6 часа. Кака му като погледна за убийство и такова, и той вика: "Кой са убили? Ей, горкото дете, вика, защо са го убили?" Невинен е. Невинните лежат, а убийците са на свобода.

Съседи събират подписка в защита на Иван и организират протест. Те също са категорични, че младежът е невинен:

Натопиха го, големи батковци.

Семейството е много бедно. Според нас, целия вход, той е натопен.

Излиза от асансьора с кървави дрехи. Така и никой не го е видял с кървави дрехи да играе тук. Наистина това дете за мен е само набедено, казват хората. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44