Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Бургас привлича с интересни локации за размяна на брачни клетви

С 200 повече са сватбите в Бургас през миналата година. Ръстът се дължи на интересните локации за размяна на брачните клетви, които морският град предлага.

Хиляда и деветдесет двойки са си казали заветното "да" в Бургас през миналата година, съобщава Магдалена Карастоянова от обредния комплекс:

Имаме и такива двойки, които нямат нищо общо с Бургас. Подочули са от свои приятели и близки за казиното, за острова. Бургас е единственият град в страната, който предлага сключване на граждански брак на остров.

Някои от младоженците избират петзвезден лукс.

Смесените ни бракове за тази година за 75. Преобладаващите чужденци са от Руската федерация, Украйна, Турция, ЕС. По-екзотичните за тази година са Нигерия и Филипините, каза още Карастоянова.

Нови 30 сватби за тази година вече са заявени от първите работни дни. Очаква се по-голям интерес към дати като 18.08.2018 г.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Два валяка са били опожарени на бул. "Захари Стоянов"

Две машини за асфалтирани са изгорели рано тази сутрин, собственост на частната фирма, осъществяваща ремонтни дейности в пътната отсечка. Те са се намирали в района на светофара на "Капчето". От пожара малкия валяк е напълно унищожен, а са нанесени материални щети по големия валяк. Това потвърди за БНР Бургас началникът на регионалната служба „Пожарна..

публикувано на 09.05.19 в 09:44