Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Издирват възрастен мъж в морето

Снимката е илюстративна
Снимка: БГНЕС

Издирват 72-годишен бургазлия в морето, съобщиха от полицията. Той е влязъл да плува около 08.15 вчера в района на пост № 5 и повече не излязъл. В издирването са се включили спасителите на плажа, служители от „Пожарна безопасност и защита на населението“, както и водолази. Работата по случая продължава.


БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

В Сливен автомобил се вряза в пешеходна зона и уби жена

Възрастна продавачка на зеленчуци бе убита от лек автомобил този следобед в Сливен, след като се врязъл в стълб на магазин. Инцидентът е станал около 15.00 часа на булевард „Стефан Стамболов“ на спирката на квартал „Българка“. Автомобилът  е притиснал жената, която е починала на място. Според информацията на полицията водачът на автомобила..

публикувано на 18.05.24 в 19:24

Разпоредена е проверка за нарушения на служители по време на спецакция в Бургас

 Към момента в ОДМВР - Бургас официално не е постъпил сигнал за полицейско насилие спрямо задържани лица, това съобщиха днес от бургаската полиция. Въпреки това, на база публикации в някои медии, Директорът на ОДМВР - Бургас старши комисар Емил Павлов е разпоредил вътрешна проверка. В случай на установени нарушения или превишаване на..

публикувано на 18.05.24 в 15:16

Проверяват частно бургаско пристанище за контрабанда на горива (ОБНОВЕНА)

Има задържани лица след проверка по сигнал за незаконна търговия на горива в бургаско частно пристанище.  Специализираната операция е под ръководството на Бургаската окръжна прокуратура, със служители на полицията, Агенция “Митници” и НАП. Проверката е извършена по сигнал за действащ канал за контрабанда на горива и съхранение на акцизни стоки..

обновено на 17.05.24 в 16:07

Марио Климентов застава на поста зам.-директор в ОДМВР-Сливен

Носителят на приза „Полицай на годината -2023” Марио Климентов застава на поста заместник-директор в ОДМВР-Сливен и началник отдел „Криминална полиция”. Той е назначен на 15 май със заповед на министъра на вътрешните работи. Комисар Климентов заменя комисар Станимир Колев.  Новоназначеният заместник-директор многократно е награждаван за проявен висок..

публикувано на 17.05.24 в 14:17

Оръжие без разрешителни е предадено в полицията в Камено

40 - годишен мъж от село Винарско, община Камено е предал в полицията  пистолет "ИЖ 78-8" и 42 боеприпаса към него. Той обяснил, че пистолетът е собственост на 69 - годишния му баща.  Констатирано е, че възрастният мъж няма официално регистрирани огнестрелни оръжия, съобщават от полицията. Извършено е претърсване в дома му. Там е открит и иззет ловен..

публикувано на 17.05.24 в 08:27

Два автомобила са отнети за шофиране с дрога за денонощие

Два автомобила са отнети за шофиране с дрога за денонощието. Това съобщават от ОД на МВР в Бургас.  На бургаската улица «Димитър Димов» вчера следобед служители от Пето Районно управление - Бургас спрели за проверка товарен автомобил «Дачия Докер», със софийска регистрация, управляван от 35 годишен бургазлия. Проверката е установила, че мъжът шофира..

публикувано на 16.05.24 в 09:17

Задържаха моторист с 2,16 промила, отнеха му мотора

В Районното управление на Сунгурларе е образувано бързо производство срещу 57-годишен мъж от Карнобат, който с нощи около 20:19 часа  в село Горово е управлявал мотор след употреба на алкохол, съобщи Областната дирекция на полицията.  При проверката на пътните полицаи дрегерът е отчел 2,16 промила алкохол в кръвта. Водачът е задържан за срок до 24..

публикувано на 15.05.24 в 08:18