Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Репортер 5" - от плаж "Крайморие"

Колко малко ми трябва на мене и на тебе. Да сме на плаж, да сме интегрирали аряна в мастиката или поне да пийваме хубави коктейли, на хубав плаж, заобиколени от хубави... хора. Здравейте от плаж „Крайморие“ до Бургас, номиниран за плаж на годината в класацията на Министерството на туризма. Това е поредното предаване от кампанията ни „На море с БНР – Бургас“. Ето и какво ще чуете, ако сте с нас до 16 ч.

  • За плажа, какво предлага и лесно ли се развива туризъм тук – гост в откритото ни студио наемателят му Николай Димитров

  • Слушат ли плажуващите свирката на спасителите и как се отнасят към съветите – старши – спасителят Васил Алексиев. Ще говорим и за това за какво трябва да внимаваме на плажа, що се отнася за здравето ни

  • Няма да пропуснем и хубавите коктейли с един от доайените на барманството у нас – Румен Караджов, докато видим какво е забъркал за нас

  • За финал – ще поканим един буквално местен изпълнител, едно от незабравимите имена от бургаската сцена, с когото ще поговорим и за бургаските вечери – Руси Русев

  • Слушайте ни или елате при нас – на плаж в „Крайморие“. Радо Робев, Мариян Райнов и аз, Мариян Иванов ще сме с вас до 18 ч.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Искат друг управител на общинската фирма "Гробищни паркове" в Сливен

Удължаването на договора на управителя на общинската фирма „Гробищни паркове" в Сливен от Общинския съвет с още три години, доведе до недоволството на част от траурните агенции в града. От трибуната на Общинския съвет Христо Кабранов, управител на агенция обяви, че гробищните паркове са в лошо инфраструктурно състояние, служителите правят своеволия и,..

публикувано на 23.05.24 в 18:23
снимката е илюстративна

Съветниците дадоха имена на две улици в Сливен

Две улици в Сливен ще носят имената „Шести артилерийски полк“ и „Мари Кюри“. Това реши Общинския съвет днес на редовното си заседание. Приета бе и поредната актуализация на бюджета, като средствата от него отидат за неотложни разходи за ремонт и поддръжка на уличната мрежа, придобиване на стопански инвентар, благоустрояване на райони в няколко квартала..

публикувано на 23.05.24 в 18:19

Ето кой проект спечели конкурса за издигането на кръст в Созопол

Проектът на арх. Кирил Арнаудов спечели конкурса „Монумент християнски кръст и парково пространство около него в гр. Созопол“, организиран от сдружение с нестопанска цел „2600 години Созопол“. Мястото – лесопарк „Санта Марина“ е одобрено от Общинския съвет в Созопол и благословено от Сливенския митрополит . „Това е най-силният символ на..

публикувано на 23.05.24 в 18:11

Нов парк ще има в Приморско

Нов парк ще има в Приморско от следващия сезон. Той ще се намира на мястото на имот на "Гранична полиция". На официална церемония вътрешният министър Калина Стоянов връчи решението на Министерски съвет, с което се прехвърля безвъзмездно на общината 14 дка. до морето. "На мястото общината ще изгради парк, зона за отдих, фитнес на открито и паракалис",..

публикувано на 23.05.24 в 14:56

"Върнете ни улицата" - протест на бургазлии от ж.к. "Славейков"

Живущи в бургаския комплекс „Славейков“ се събират на протест в събота, заради продължаващия година и половина ремонт на прилежаща улица. Тя засяга хората, които живеят в  блокове с номера  15, 16, 19, 20, 21, 22, 65, 71, 72, 113 и 114.  Протестиращите очакват представители от Община Бургас и от водоснабдителното дружество в града..

публикувано на 23.05.24 в 13:12