Веднъж докоснали се до произведенията на бургаския дизайнер Мария Диомова, дамите остават без дъх. Всяка рокля с марка „ДИОМА“ е направена прецизно, с много ръчен труд върху естествени материи и изчистени линии. Няма как да сбъркате роклите. Всяка дама, доверила се на Мария Диомова получава уникат-създаден, специално за нея.
"Повод за гордост за мен са и щастливите клиенти. Защото аз присъствам в един много важен момент за тях, дали за сватба, абитуриентски бал или друг специален повод, така че аз нося голяма отговорност. Те трябва да останат доволни и да си спомнят за този процес от проектирането до сбъдването", коментира Мария Диомова.
Модният форум ще се проведе на 18 януари 2019, от 18 часа в ДТ „Адриана Будевска“.
Пол и Реми Хогарт, които създават скулптури от пясък ще изненадат бургазлии с творба посветена на Коледа. Тя е озаглавена „Пясъчно Рождество в Бургас“. В нея ще бъдат изобразени св. Богородица, Йосиф и бебето Исус в православен стил. Пясъчната скулптура ще бъде изработена на площад „Атанас Сиреков“ пред сградата на Община Бургас. Пол и..
" Операция: Плюшено мече" ще зарадва с желани коледни подаръци деца и младежи в неравностойно положение в цялата страна за 17 - та поредна година. Благодарение на дарители са изпълнени 11 865 желания. В Бургаска област те са 759, на деца и младежи от кризисни центрове, защитени жилища, центрове за настаняване от семеен тип, домове за хора с..
23-годишният Венцислав Драчев спечели конкурса „Мистър Бургас“. Това е първият подобен конкурс, които се проведе в морския град. Събитието беше на 22 ноември. Негов организатор бе модната агенция на Ваня Маринова, която и лицензиант на конкурса. "Събитието протече много приятно и забавно, премина в спокойна атмосфера в три тура. Участваха 10..
Десетки посетители на кулинарния фестивал "Вкусните гозби на Странджа" опитаха от автентичната храна на населени места от четири общини на Бургаска област - Малко Търново, Средец, Царево и Бургас. Кулинарната традиция представиха жители на 9 села и градове. Готвят боб с ножонки и трахана на фестивала "Вкусните гозби на Странджа" в Бургас..
През декември Созопол отново се напълни с хора, все едно отново сме в разгара на летния сезон. Откриването на фестивала на "О-солената риба" привлече стотици хора от цялата страна. Морето вреше от паламуд, затова и не е случайно, че беше една от най-предпочитаните риби, независимо дали ще бъде веяна или маринована. Кулинарното гуру..
Боб с ножонки, пълнена кокошка с булгур, лакерда са само част от традиционните ястия, които ще бъдат представени по време на фестивала „Вкусните гозби на Странджа“. Събитието е днес, 7 декември в двора на Етнографския музей в Бургас. То се организира от гражданската инициатива „Кулинарните фестивали на България“ и Регионален..
Той допълни, че ще изнесе шоу по време на „Празника на О-солената риба“ като на голямо барбекю ще приготви „созополски хрупки“, в които солената риба ще играе главна роля. Повече за събитието, за рибните деликатеси и начини на приготвяне на солено мезе – в звуковите файлове:
23-годишният Венцислав Драчев спечели конкурса „Мистър Бургас“. Това е първият подобен конкурс, които се проведе в морския град. Събитието беше на 22..
Десетки посетители на кулинарния фестивал "Вкусните гозби на Странджа" опитаха от автентичната храна на населени места от четири общини на Бургаска..
" Операция: Плюшено мече" ще зарадва с желани коледни подаръци деца и младежи в неравностойно положение в цялата страна за 17 - та поредна година...