Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Милен Николов, РИМ - Бургас: Честит 10 - ти рожден ден, запазете своя висок професионализъм!

д-р Милен Николов, РИМ – Бургас и Стефка Бакърджиева



Целият екип на Музея е впечатлен от професионалистите, които работят в БНР – Бургас. Високи са критериите на качеството на вашата работа. Ние сме четящи хора и го забелязваме, търсите информацията и я представяте в нейната дълбочина. Благодарим ви за това и ви пожелаваме, да запазите този професионализъм, защото повярвайте ми той се вижда!“, това пожела директорът на РИМ – Бургас Милен Николов по повод 10 – годишнината на обществената медия. 

Той припомни, за съвместната ни кампания „Спасените икони“. Проведохме я през 2019 г., за да помогнем в събирането на средства за реставрацията на ценни икони, собственост на музея.

„Благодарение на вашата подкрепа основно, а и в резултат на кампанията през годините, успяхме да реставрираме вече 10 икони. От сърце ви благодарим! Тази инициатива отново показа силата на медията. Това не беше поредното медийно представяне на даден проблем, който след това се загърбва. С поредица от материали по интересен и любопитен начин беше разказано за иконите, така се стигна до сърцето на слушателите и те с готовност откликнаха на призива ни“, каза още Милен Николов.

Какви въпроси зададе директорът на РИМ – Бургас на журналиста Стефка Бакърджиева при смяната на ролите в празничното издание на „Булевард  Демокрация“, може да чуете днес след 15 ч.  

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

2% ръст на обявите за работа в Бургас отчитат от кариерен сайт

Продължава спадът на предложенията за работа в „ИТ“ сектора, се посочва в статистика на сайт за обяви за работа. Наблюдава се с 200 предложения по-малко през месец май. Общият брой на предложенията в края на месец май е малко над 50 000, като почти във всички сектори се наблюдава ръст в броя на обявите, освен в „ИТ“ ресора. Най-голям ръст..

публикувано на 06.06.24 в 13:51
снимката е илюстративна

АПИ: Стартира основният ремонт на пътя с. Росен - Ясна поляна

Стартира от днес основният ремонт на 21,4-километровия път от село Росен до Ясна поляна, съобщават от АПИ. Участъкът, който ще се ремонтира от пътния възел с второкласния път Бургас–Царево, до селата Росен и Веселие и завършва след село Ясна поляна. Инвестицията е за над 30 млн. лв. и средствата са от републиканския бюджет. Третокласният път е..

обновено на 06.06.24 в 07:53

Отличиха 10 бургазлии за успешно рециклиране в мобилните центрове

10 бургазлии бяха отличени за успешно рециклиране и предаване на отпадъци в мобилните центрове в морския град. За пета година се организира екологичното съревнование на Общинско предприятие „Чистота Еко“, в което са се включили над хиляда души. Награждаването се проведе в Експоцентър „Флора“ в присъствието на кмета Димитър Николов...

публикувано на 05.06.24 в 17:18

Анекс към КТД на здравните работници бе подписан в Бургас

В Бургас се подписа анекс към колективния трудов договор на здравните работници. Документът дава по-добри условия за месечните трудови възнаграждения на служителите  в здравеопазването. С по-високи фиксирани суми се увеличават работните заплати на медицинските сестри в самостоятелните детски ясли, в яслените групи към детските градини и в здравните..

публикувано на 05.06.24 в 15:45
снимката е илюстративна

Одобрени са близо 9,3 млн лв по програмата за украинската помощ

Одобрени са близо 9,3 млн лв по програмата за хуманитарно подпомагане на разселени лица от Украйна. Хотелиери и украинци на протест в "Сл. бряг" заради забавени плащания Министерският съвет прие Решение за одобряване на помощ на кандидатите по Програмата за хуманитарно подпомагане на разселени лица от Украйна с предоставена временна закрила в..

публикувано на 05.06.24 в 15:19

Ученици от Айтос са републикански шампиони по пожароприложен спорт

Oтбopът „Орел 160” пpи CУ „Никола Й. Вапцаров ” град Айтос cтaнa peпyблиĸaнcĸи шaмпиoн пo пoжapoпpилoжeн cпopт.  Областното състезание „Млад огнеборец“ се проведе на стадион „Лазур“ Учениците спечелиха три златни медала. Два в диcциплините – “Бoйнo paзгpъщaнe нa cъcтeзaтeлнa пътeĸa” и “400 м щaфeтнo бягaнe c пpeпятcтвия”, както и един за..

обновено на 05.06.24 в 14:28

В Бургас стартира проект в подкрепа на хора с редки заболявания

В Бургаска област има близо 20 хиляди семейства на хора с редки заболявания. Броят им със сигурност е по-голям, защото не всички пациенти с такива болести са направили генетични изследвания. Това каза днес при представянето на новия проект в града Анелия Атанасова – експерт по социални дейности в Българската Хънтингтън асоциация. От създаването..

публикувано на 05.06.24 в 13:45