Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Двама мъже са задържани на плаж "Буните" в Ахелой за кражби от автомобили

Снимка: Радио Шумен

Двама мъже са задържани в Ахелой за кражби от автомобили, съобщиха от полицията. 

На паркинга на плаж "Буните" полицейски служители забелязали, че от лек автомобил слезли двама мъже, които след кратко обследване на спрелите автомобили на плажуващите, извършили кражба от един от тях. 

Мъжете са задържани, като е установена самоличността им – двама криминално проявени и осъждани варненци (на възраст 34 и 43 години). В автомобила са открити и иззети различни по вид технически средства за отваряне и разбиване на МПС. 

Варненците извършили кражба на парична сума от л.а. "Мерцедес", собственост на 40-годишна хасковлийка. 

Задържани са за срок до 24 часа. Работата по случая продължава. 

По публикацията работи: Мария Попчева


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Обучение по Първа помощ се проведе в Бургас

Обучение по Първа долекарска помощ се проведе днес в Бургас. Организатори са местната структура на Българския червен кръст и зам.- директора на УМБАЛ Бургас д-р Светослав Тодоров. В обучението участваха представители на институции, НПО и граждани. Елементарните правила за оказване на първа помощ могат да спасят човешки живот, посочи д-р..

публикувано на 31.05.24 в 16:44

Разбиха наркооранжерия в с. Суходол, общ. Средец

52-годишен криминално проявен бургазлия е задържан след  специализирана полицейска операция в с. Суходол, общ. Средец. Там униформените са  открили специално обособен парник, в който се отглеждали 83 канабисови растения с различна големина. Намерени и иззети са различни количества канабис, съхранявани в кашони и във фризер.  Бургазлията е задържан..

обновено на 31.05.24 в 10:55

При рязко спиране на градски автобус пострада кондуктор (ОБНОВЕНА)

Слушател на БНР Бургас сигнализира за инцидент с градски автобус по бул.„Демокрация“. П острадала е жена при рязко спиране на автобус „Б11“. Причината за това е маневра на автомобил на пътя. Жената е била кондуктор в автобуса, когато шофьорът е натиснал рязко спирачката, с цел да избегне инцидент. Кондукторката е паднала на пода, обясни говорителят на..

обновено на 31.05.24 в 10:54

Двама чужденци загинаха в Слънчев бряг /ОБНОВЕНА/

Двама чуждестранни туристи, по неофициална информация семейство, са скочили от 7-ия етаж на хотел в Слънчев бряг.  Те са загинали на място.  Около 5:30 ч. днес в Районното управление в Несебър е получено съобщение за инцидент в хотел в Слънчев бряг, при който от седмия етаж на наетата стая падат двама нидерландски граждани - жена на 44 години и..

обновено на 30.05.24 в 14:14

25-годишен шофьор блъсна жена на пешеходна пътека в Бургас

25-годишен шофьор блъсна с колата си жена, пресичаща на пешеходна пътека в Бургас. Инцидентът се случва малко след 19 часа снощи  на централния булевард "Христо Ботев" близо до пресечката с улица "Цар Петър".   Пострадалата 38-годишна бургазлийка има счупване на раменната кост и повърхностни травми  по тялото и главата , съобщават от полицията...

публикувано на 30.05.24 в 08:26

Откриха торби с метамфетамин в апартамент в "Славейков"

Пет торби с метамфетамин са намерени при проверка в дома на 48-годишен мъж от Бургас, съобщават от полицията. Жилището се намира в ж.к. "Славейков".  Общото количество наркотик е около 150 грама. Мъжът е осъждан, той е задържан за срок до 24 часа.  По случая е образувано бързо производство.

публикувано на 29.05.24 в 08:44

Въоръжен грабеж е извършен тази нощ на кметството на Шивачево (обновена)

Въоръжен грабеж е извършен тази нощ около 3.00 часа в сградата на кметството на Шивачево. Задействана аларма е издала крадците. Д вама са стреляли срещу отзовалия се на алармата охранител. Това съобщиха от Районна прокуратура Сливен, където вече се води досъдебно производство за грабеж. По първоначални данни охранителя не е отвърнал на стрелбата...

обновено на 28.05.24 в 15:06