Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

По проект на Юлия и Левон Манукян:

Александър Сано пее в "Без любов не може" със Симфониета Видин

| обновено на 20.03.23 в 13:50

„Без любов не може“ е озаглавен новият музикален проект на бургаския творчески тандем Левон и Юлия Манукян. Звездата в него е актьорът Александър Сано. 

Концерт-спектакълът отново се реализира с участието на Симфониета Видин, съобщи диригентът Левон Манукян. Следваме линията, както и в предишни наши проекти, да има актьорска линия, посочва Манукян:

"Спектакълът е поднесен с действие, с чувство за хумор и едни от най-прекрасните песни от американския и италианския репертоар, както и обичана класика. За актьорите участието с оркестър е голямо предизвикателство. Александър Сано се е доказал през годините като успешен и добре продаваем певец с "Братя Мангасарян", показа много качества и с участието си във формата "Като две капки вода". Работата му в киното и изобщо цялостното му присъствие бяха основателна причина да го поканим."

Заради ангажиментите на всички замесени репетициите са в кратки срокове, но химията се е получила бързо, уточнява диригентът. 

За първи актьорът Александър Сано излиза на сцена с оркестър. Поех по един авантюристичен път, признава той:

"Публиката ще ме види на сцена с 13 световни хита, поп парчета на Елтън Джон, Рей Чарлс, на "Аеросмит". Проектът е много хубав."

В концерт-спектакъла участ