Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пътят за кв. "Лозово" ще бъде затворен през уикенда за асфалтиране

| обновено на 20.05.23 в 08:36
Снимка: Google

Пътят за Лозово ще бъде затворен през уикенда за асфалтиране, информират от Община Бургас. От 8:00 часа до 19:00 часа на 20 и 21 май 2023 г. /събота и неделя/ , ще се полага асфалтовата настилка от кръстовището с ул. „Одрин“ до квартала.

Там ще се въведе временна организация на движението, като участъкът се затваря за движение на превозни средства. 

Осигурена е временна връзка за обслужване на живущите в кв. „Лозово“. 


По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Забраняват се автобуси по улица "Мусала" в Поморие

На улица „Мусала“ в квартал „Свети Георги“ – Поморие се въвежда забрана за движение на автобуси, с изключение на тези, които обслужват градския транспорт. Настоящият проект е изготвен след провеждане на обществено обсъждане и при спазване на необходимите законови изисквания. Целта на представената разработка е да се подобри организацията и..

обновено на 11.06.24 в 10:48

В Музикалното училище организират благотворителен базар в подкрепа на 25 - годишния Мартин

Благотворителен базар за книги ще се проведе днес в НУМСИ ”Проф. Панчо Владигеров” . Проявата е в подкрепа на Мартин Чернаев. 25-годишният Мартин е от Бургас. Той е диагностициран с онко-хематологично заболяване. Лечението му е възможно единствено в Турция и се провежда от декември миналата година, но средствата, които са нужни са непосилни..

публикувано на 11.06.24 в 08:37

КЕВР обсъжда цените на тока и парното от 1 юли

Комисията за енергийно и водно регулиране ще обсъжда цените на тока и парното от 1 юли. Преди седмица от регулатора съобщиха предложенията за поскъпване със средно с 1,4% на електроенергията и за поевтиняване на топлоенергията с 8,4% за страната. Според прогнозата в доклада на Комисията за енергийно и водно регулиране, най-голямото увеличение на..

публикувано на 11.06.24 в 08:13

Жълт код за жега в Бургас и в цялата страна

Жълт код за високи температури издаде Националният институт по метеорология и хидрология за днес, като на места термометърът ще покаже 38-39°. Следобед ще бъде предимно слънчево. Ще се развива купеста облачност и на отделни места в Западна България ще превали и прегърми, сочи прогнозата на НИМХ. Ще духа слаб до умерен южен вятър. Ще бъде..

обновено на 11.06.24 в 07:52

За 10 дни затварят кръстовището на „Гладстон“ и „Шишман“

За 10 дни затварят кръстовището, образувано от ул. „Уилям Гладстон“ с ул. „Цар Иван Шишман“. Това се налага в ъв връзка с изграждане на водопроводна и канализационна мрежата по ул. „Уилям Гладстон“. Ограничението се въвежда от 14.00 часа днес. Там е въведена временна организация на движението.

обновено на 11.06.24 в 07:16

Без вода на няколко места в Бургаско

До 28 юни ще има спирания на водоподаването във времето от 08:00ч. до 17:00ч. поради ремонт на водопровода в  с. Синеморец.   В Бургас от 11,00 часа до 16,00 часа днес ще бъде спряно водоподаването в района между улиците "Сан Стефано", "Одрин" и " Гладстон". Ще се извършват строително-монтажни работи.  Също днес такива ще има и при..

публикувано на 11.06.24 в 07:15

БНР - Бургас с грамота "Приятел за 2023 година" от Държавния архив

БНР – Бургас получи грамота „Приятел за 2023 година“ от бургаския Държавен архив. Институцията раздаде традиционните си отличия по повод Международния ден на архивите – 9 юни. Номинации имаше и за читател и дарител за миналата година. Благодарим на общественото радио за подкрепата. Заедно постигнахме много добър резултат в..

публикувано на 10.06.24 в 14:19