Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Заловиха в Чирпан румънски шофьор, блъснал кола на жандармерията в Средец

23-годишен румънец блъсна с колата си служебен автомобил на жандармерията в Средец и избяга, без да се подчини на полицейските разпореждания. Инцидентът е от събота вечерта, съобщава ОД на МВР.  

Съвместно с различни полицейски областни дирекции шофьорът е установен и задържан в Районното управление  в Чирпан. 

Предстои принудителното му довеждане в Бургас. По случая е образувано досъдебно производство.


По публикацията работи: Нина Рангелова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

ВКС потвърди 4-годишна присъда на Апелативния съд в Бургас за контрабанда на хероин

Четиригодишна присъда за контрабанда на хероин, постановена от Окръжния съд в Ямбол и Апелативния съд в Бургас, потвърди Върховният касационен съд. Осъденият е молдовският гражданин Сергей Б., който бил хванат с близо килограм от наркотика при проверка на автомобил на граничния пропускателен пункт в Лесово на 17 април 2023 година. Внесеният от..

публикувано на 23.05.24 в 11:28

ТИР се обърна край с. Прилеп, пътят е затворен

ТИР се обърна след село Прилеп посока Шумен, съобщи Областната дирекция на МВР в Бургас. Водачът, който е от молдовски произход, е пострадал леко. Пътят е изцяло затворен, а движението е пренасочено по прохода през Люляково към Айтос. Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост по обходния маршрут: Камчия - Съединение..

публикувано на 23.05.24 в 09:41
Снимката е илюстративна.

Хванаха управител на комплекс в Слънчев бряг да краде вода от противопожарен кран

Несебърската полиция хвана управител на комплекс в Слънчев бряг да краде вода от противопожарен кран, за да напълни басейна в почивната база в квартал Чайка, съобщи Областната дирекция на МВР в Бургас. Проверката била направена по сигнал, получен вечерта на 22 май около 22:50 ч. Изпратените полицаи заварили 54-годишният управител да пълни басейна със..

публикувано на 23.05.24 в 07:43

Разследват полицай от Твърдица заради клипове с нецензурно съдържание

Дирекция „Вътрешна сигурност“ е започнала разследване срещу полицай от Районно управление Твърдица във връзка с евентуалното му участие в тиражирането в социалните мрежи на видеоклипове и коментари с нецензурно съдържание. Образувано е и дисциплинарно производство.   Служителят е временно отстранен от длъжност до приключване на производството. По..

публикувано на 22.05.24 в 15:25

Шофьор е хванат с 1,67 промила алкохол зад волана

56-годишен мъж от Нови Искър е спрян за проверка от Районно управление - Руен в село Люляково. Случаят е от 00:13 часа снощи.  Полицията установила, че водачът шофира след употреба на алкохол с концентрация - 1,67 промила. Мъжът е задържан за срок до 24 часа, а автомобилът е иззет.  Работата по случая продължава.

публикувано на 22.05.24 в 07:35

Двама са задържани при полицейска спецакция в „Победа“ /ОБНОВЕНА/

Двама са задържани при специализирана полицейска акция на територията на бургаския квартал „Победа“. Открито е голямо количество от т.нар „друсан чай“, както и мобилна лаборатория за производството на наркотика. Двамата мъже, на 48 и на 26 години, са криминално проявени. В началото на март месец в обитаваната от тях къща в кв...

обновено на 20.05.24 в 16:50

Млад водач се блъсна в крайпътно заведение, шофирал с 0,86 промила

Снощи на пътя, който е от бургаския квартал „Банево“ в посока кв. „Ветрен“, до кръговото кръстовище, самостоятелно е катастрофирал 19-годишен мъж от каменското село Кръстина, съобщи полицията. Причината е движение с несъобразена скорост. Той е имал 1 година стаж зад волана. Блъснал се е с лекия автомобил, който е управлявал - последователно в каменен..

публикувано на 20.05.24 в 08:46