Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

С нови школи ЦПЛР открива учебната година


Центърът за подкрепа на личностно развитие в Бургас открива новата учебна година с концерт от 17.30 часа на сцена Охлюва. В него ще се включат оркестрите и ансамблите към центъра, както и клуба по спортни танци "Бургас 75". Новостите тази година са няколко, а една от тях е школата по гайда.

"Друга новост тази година е  школа по английски език за 3 клас с учител Красимира Папазова и за 5 клас с учител Радостина Апостолова, на адреса на центъра", спосочи директора на центъра Пепа Ангелова. 

Към ЦПЛР има детски фолклорен танцов ансамбъл „Радост“ с худ.ръководител Димитър Гинов, корепетитор Иван Георгиев,  Народен хор „Трепетлика“ и ДФФ „Шарени гайтани“ с диригент  Пепа Запрянова , Вокална група „Поп и джаз пеене“ с вокален педагог Милена Добрева, Театрална школа „Детско царство“ с худ.ръководител  Атанасия Петрова, Школа по изобразително изкуство с ръководители  инж. Пепа Ангелова, Денислав Белчев,  Христо Христов  и Севина Трайкова, Школа по фотография с ръководител Алия Казанджиева.

Децата могат да се включат и в клуб „Православни традиции, ценности и празници“ с ръководители Атанасия Петрова.

Все още за някои школи има свободни места, но повече информация е поместена на интернет страницата на центъра. 

Повече чуйте в звуковия файл:


По публикацията работи: Калина Енчева
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за раз