Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

От Абилити Спа канят на среща с едно различно измерение сред динамиката на забързания ден

платена публикация
3 години Абилити Спа в Бургас

Илия Дамянов, управител на „Абилити Спа“ ни разказва малко повече за „Абилити Спа“ и как му хрумва идеята да създаде СПА център в сърцето на Бургас.

– Здравейте, г-н Дамянов! На първо място, как Ви хрумна идеята за отваряне на СПА център и то точно в Бургас?

На Бургас от доста време му беше необходимо такова място. Градът ни се разраства и решихме да дадем възможност и място на хората, където да релаксират и да се възстановяват пълноценно. От самото създаване на спа центъра наша основна цел е СПА услугите да бъдат достъпни в градска среда. Идеята, че за да се възползваме от пълноценен масаж, разкрасителна процедура или релакс в разнообразие от съоръжения, трябва да пътуваме извън Бургас, е отдавна в миналото. Абилити Спа дава бягство от забързаното ежедневие на стотици бургазлии, за които спа почивката се е превърнала в обикновено ежедневие.


- Доволни ли сте от постигнатите резултати ? Наскоро чествахте 3 години от създаването на спа центъра ?

Честно да Ви кажа, не знам кога минаха 3 години. Сякаш вчера посрещахме първия си клиент, а от тогава през нашия спа център минаха хиляди хора. Изключително благодарен съм на моя екип и нашите партньори за свършената работа през тези 3 години и резултатите, които постигнахме заедно. Абилити Спа се превърна в любимо място за релакс на бургазлии, а и не само. Посещават ни много хора от други градове, както и чуждестранни туристи и всички те се изказват много ласкаво за нас, за което сърдечно им благодарим.

- Какви услуги предлагате и с какво разполага вашия спа център?

Разполагаме с голям вътрешен басейн, джакузи, детски басейн, релакс зона, билкова сауна, финландска сауна, парна баня, солна стая, хамам и фитнес с уреди на Technogym. При нас може да се насладите на многообразие от масажи, терапии, спа процедури и козметични услуги, които ще Ви помогнат да се почувствате свежи, красиви и заредени с енергия. Събрали сме на едно място едни от най-добрите масажисти, терапевти и специалисти от цялата страна, които са на ваше разположение всеки ден.



- Какви са вашите планове за бъдещето?
Ако ме бяхте попитали преди 3 години, със сигурност щях да Ви дам различен отговор. За този период много неща се промениха, доказахме на себе си, а и на другите, че имаме работеща концепция и отношение към всеки един клиент, което ни прави различни от останалите. Много пъти сме получавали запитвания от клиенти, дали няма да направим нещо подобно и в други градове от България. Това ни прави изключително щастливи и ни мотивира за работа. След сезонните ни обекти в Поморие и Созопол, работим по въпроса с отварянето на целогодишни спа центрове в Пловдив, Варна и не на последно място – в София.

- Къде можем да Ви открием?
Намираме се в центъра на град Бургас, в изцяло обновения хотел България. Работим всеки ден от 07:00-22:00.
Повече за нас можете да научите на abilityspa.com или на тел. 056 875 260 / 089 563 5555.


По публикацията работи: Ивайло Пеев


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Реджеп от „Хелс Китчън“ ще готви за бургаски ученици

Бургаски деца ще учат важни неща за разделното събиране на отпадъци и опазването на природата, докато гледат майсторските умения в кухня на открито на победителя в третия сезон на кулинарното предаване „Хелс Китчън“ – Реджеп Бадев. Инициативата е на Община Бургас и е част от информационната кампания за правилното изхвърляне на отпадъците от..

публикувано на 07.05.24 в 14:50

7 май - Ден на радиото и телевизията

Днес е Международният ден на радиото и телевизията и е професионален празник на работещите в тези две сфери. На 7 май 1895 г. инж. Александър Попов представя своето откритие - радиоприемникът. Осъществено е първото безжичното предаване на съобщение на разстояние.  Изобретеният от Попов апарат давал възможност да се приемат радиосигнали, носещи..

публикувано на 07.05.24 в 09:42

Тошко Вачев изписва икони, дарил е над 50 от тях

Тошко Вачев е самоук иконописец, който от години изписва икони . Нарисувал  е почти всички светци и светици.  Той ги създава в  руски стил. Първата му икона е на Пресвета Богородица "Достойно Есть".  Вачев е единственият бургазлия, роден в един от символите на града – „Кулата на фаропазача“. Тя е била централен вход на пристанище..

публикувано на 05.05.24 в 14:00

Краеведът Соня Кехлибарева: На Великден старият Бургас ухаел на козунаци и печено агнешко

Краеведът Соня Кехлибарева представи лекция на тема „ Великденските празници и тяхното отбелязване в миналото в Бургас" в Етнографския музей.  Тя се организира във връзка с реализацията на образователна програма и осъществяването на амбицията музеят да бъде място, където хора, разполагащи с интригуваща информация, да представят своите..

публикувано на 05.05.24 в 12:00

Отлага се откриването на мотосезона в Бургас

Отлага се планираното за днес откриване на мотосезона. То ще се проведе в някой от следващите дни. Мястото е Морската гара. Това каза пред БНР Бургас Румен Люцканов, от Hooligans MC Burgas Като организатори на това зрелищно събитие Румен Люцканов  сподели, че ще има много атракции, с най-големия отбор по стънт и дрифт шоу в България - Extreme..

обновено на 04.05.24 в 11:24

Ямбол посреща Великден с три уникални триметрови яйца, изработени от хиляди цветя

В навечерието на Великден, централната градска част на Ямбол е празнично украсена. Тази година традиционното оформление е обогатено с нов елемент – триметрово яйце, изработено изцяло от декоративни цветя. С това големите уникални цветни яйца в Ямбол вече са три, които са изработени с изключително внимание и майсторство. Всяко от тях впечатлява със..

публикувано на 03.05.24 в 14:00
Златина Колева - вляво и ТШ

Айтоски танцьори ще представят страната ни на световно първенство в Чехия

Танцова школа „Тиара“ спечелиха четири квоти за световното първенство по танци Dance World Cup в Прага, Чехия. На квалификационния кръг в София те са представили пет танца, като четири от тях са успели да спечелят квоти. Ръководителят на школата в Айтос Златина Колева посочи: „Условията бяха съответния танц да събере..

обновено на 03.05.24 в 13:17