Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Денис Диханов ще е вторият зам.-кмет в Община Царево

Снимка: Община Царево

Експерт от Комисията за финансов надзор е вторият заместник-кмет в екипа на кмета Марин Киров. Това е Денис Диханов. Той е роден в Царево, притежава бакалавърска и магистърска степени по Управление на човешките ресурси, придобити в "Университета за национално и световно стопанство" в София, както и магистърска степен по "Финансов анализ и контрол" от Стопанската академия в Свищов.
Притежава професионален опит в сферата на човешките ресурси. През последните шест години работи в администрацията на Комисията за финансов надзор в София. За това време последователно преминава през всички експертни длъжности в организацията - младши, старши и главен експерт. Семеен е.
В община Царево той ще отговаря за секторите "Екология и чистота", "Сигурност и обществен ред".
В екипа на Марин Киров като заместник-кмет по строителството остава Георги Стоянов, който също е от Царево и със солиден опит в администрацията.
Двамата заместници ще поддържат тесни контакти с кметовете и кметските наместници в населените места от общината.
В екипа на Марин Киров остава и секретарят на Община Царево - Мария Конярова, експерт с дългогодишен опит.
“Денис е изключителен човек и експерт и се радвам, че прие да се върне със семейството си в Царево. С Георги Стоянов работя отлично през последните две години и ще разчитам на него. Ресорите на заместниците са условни, с тях имаме една мисия - да развием всички населени места. Благодарен съм на Мария Конярова, че прие да остане в ръководния екип като секретар на общината - тя е подготвен администратор и ценен човек.” каза Марин Киров при представянето на своите колеги.

По публикацията работи: Петя Михова
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Софийският адвокат Цветан Мирчев е новият директор на ВиК Бургас

Софийският адвокат Цветан Мирчев е новият изпълнителен директор на ВиК-а Бургас. Името му вече е вписано в търговския регистър. Избрани са и 5-а членове на борда на директорите като освободеният дългогодишен ръководител на дружеството инж. Ганчо Тенев не е сред тях.  Трима на финала на конкурса за нов директор на ВиК Бургас Цветан Мирчев..

публикувано на 23.02.24 в 15:15

НАП-Бургас е с нов директор

Кирил Пологов е новият директор на ТД на НАП в Бургас, потвърдиха от приходната агенция. Заповедта за назначението е подписана вчера от Румен Спецов.  Служител с дългогодишен опит,  Пологов бе заместник- териториален директор. Досегашният шеф на данъчното Татяна Кънчева е назначена за директор на Дирекция „Събиране“, а  Светослав Синков,..

публикувано на 23.02.24 в 14:53
Дея /вляво/ и Даниела /вдясно/

Първите аеробни компостери ще бъдат монтирани в Немската гимназия

Първите компостери в образователна институция в Бургас ще бъдат монтирани този уикенд в Немска езикова гимназия „Гьоте“. Инициативата е на училищния еко клуб „Зелена Немска“, който вече 2 години организира подобни мероприятия. Той е създаден по проект на Катина Сталева – възпитаник на езиковата гимназия. Компостерите са по проект на Младежкия..

публикувано на 23.02.24 в 12:30

Мартениците на бургаските занаятчии - от 50 стотинки до 20 лева

Малко по-скъпи от миналата година са мартениците на бургаските занаятчии, разположили масите си на пл. „Тройката“, показа проверка на БНР – Бургас. Те варират от 50 стотинки до 20 лева. „Тук-там някъде съм вдигнала с по петдесет стотинки“ – казва Бистра Стоянова, чиито цени варират от 1 до 6 лева и която казва, че ги изработва в продължение на..

обновено на 23.02.24 в 11:56
Лични документи

Временни затруднения при издаването на лични документи в Айтос, Карнобат и Сунгурларе

Временни затруднения при издаването на лични документи са възможни до 1 март в  РУ Айтос, РУ Карнобат и РУ Сунгурларе. Това се налага  във връзка с цялостната подмяна на техниката в звената „Български документи за самоличност“ там. От ОДМВР Бургас напомнят, че гражданите с постоянен адрес в областта могат да подават заявления за български лични..

публикувано на 23.02.24 в 11:13

Жалби бавят изграждането на многоетажен паркинг в Поморие

Четири идентични жалби на граждани на Поморие, собственици на апартаменти в района, възразяват  срещу проекта за изграждане на многоетажен паркинг срещу сградата на Община Поморие. Сред посочените мотиви са спиране „гледката към морето“ и нарушаване правото на „нормален живот“. Получените жалби спират изпълнението на заповед на кмета за..

публикувано на 23.02.24 в 09:25

Арестуван е и синът на задържан преди седмица за наркотрафик в Несебър

14-годишен несебърлия е в ареста след като служители на Районното управление в курортния град са го проверили. В непълнолетния са открити 20 грама марихуана и с две розови хапчета с формата на череп - екстази. При последващото претърсване и изземване в дома на младежа в блок 1 в на комплекс «Стария възел», е открит и иззет плик с 84 от същите..

обновено на 23.02.24 в 08:52