Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Започват ремонти по улиците "Ивайло" и "Уилям Гладстон" в Бургас

Заради извършването на ремонтни дейности по водопроводната мрежа на бургаската ул. "Ивайло", от 09:30 ч. днес до 25 март се въвежда променена временна организация на движението, съобщават от Общината. Ще бъде затворен за автомобили участъкът между ул. „Цариградска“ и ул. "Климент Охридски".
Заради обновяване на водопроводната и канализационна мрежа по бургаската ул. "Уилям Гладстон", от 10.00 ч. днес до 17 май се въвежда временна организация на движението. Затваря се за автомобили участъкът от бул. "Иван Вазов" до ул. "Иван Шишман", както и кръстовището между "Уилям Гладстон" и "Хан Крум". 



По публикацията работи: Петя Михова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините в развитие можете да следите и в нашата Facebook страница, както и в Twitter. Последвайте ни и в Instagram и YouTube за различния поглед на събитията от деня.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Откриха детска екологична площадка на Ченгене скеле

Детска екологична площадка бе открита на Ченгене скеле, съобщи кметът Димитър Николов в социалните мрежи.  Изградена е от естествени материали, с въжено мостче, малки стени за катерене, чешмички и освен за игри, площадката има и образователни функции. Така най- малките докато се забавляват, ще научават любопитни факти за нашето прекрасно Черно..

публикувано на 02.05.24 в 17:03

Откриването на островния сезон ще бъде на 6 май

Лоша прогноза за времето отменя откриването на островния сезон, обявено за 4 май, съобщават от Община Бургас. За тогава бе предвидено Великденско гмуркане с водолази от сдружение „Приятели на морето“. А след него се очакваше музика на плажа, кулинарни изкушения и островно пиво. Събитието с миди на тенекия и музика на плажа се измества за 6 май...

публикувано на 02.05.24 в 14:36

Поморие отпусна средства за Великден в подкрепа на Дружеството на инвалидите

Община Поморие отпусна 1000 лева в подкрепа на хората от Дружеството на инвалидите в града, информират от пресцентъра на институцията. Със средствата бяха закупени козунаци и яйца, които от няколко дни биват раздавани на членовете на дружеството. Целта е в навечерието на Великден хората да посрещнат светлия християнски празник по-усмихнати и спокойни...

публикувано на 02.05.24 в 13:35

Две авиокомпании са с интерес към летището в Бургас

Две авиокомпании имат интерес към летище Бургас. Едната линия да е до София , а другата до Истанбул , каза кметът на Поморие Иван Алексиев . Той е заместник-председател на фонда за развитие на летището: „Фондът е учреден миналата седмица, вече имахме среща с кметовете, избран е управителен съвет с председател кметът на Бургас Димитър..

публикувано на 02.05.24 в 13:31

За Великден в Зоопарк Бургас ще има специална празнична програма

За Великденските празници в Зоопарк Бургас ще има специална празнична програма за посетителите. Там ще бъде представена н ай-голямата колекция от екзотични яйца на диви и питомни птици в България. Експозицията е постоянна и има стойност като учебно помагало. Чрез нея всеки посетител може да се запознае отблизо с редки видове яйца, обагрени в натурални..

публикувано на 02.05.24 в 12:52

Бургаски ученици организират благотворителен футболен турнир в помощ на приюта за кучета

Бургаски ученици организират благотворителен футболен турнир. Средствата от продажбата на билети ще отидат за Общинския приют за безстопанствени кучета в града. Инициаторите са единадесетокласниците от Немската езикова гимназия "Гьоте", а в инициативата им ще се включат и ученици от английска "Гео Милев", природо-математическата "Акад. Никола..

публикувано на 02.05.24 в 11:17

Центърът за международна закрила в Ямбол ще продължи да работи, благодарение на БЧК

В Ямбол продължава дейността си центърът за лица, търсещи международна закрила. В момента в него живеят 11 украински граждани. До края на април дейностите в центъра се финансираха изцяло по Норвежкия механизъм, но от началото на месец май функционирането се осигурява от БЧК, уточни директорът на местната структура на организацията Митко Филипов:..

публикувано на 02.05.24 в 11:03