Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Треньорът на ЦСКА 1948 доволен от ремито в Монтана

Петко Петков - вляво, е доволен от ремито на ЦСКА 1948 в Монтана
Снимка: cska1948.bg

Старши треньорът на футболен клуб ЦСКА 1948 Петко Петков изрази мнение, че отборът му е имал надмощие в голяма част от мача с Монтана днес. Двата отбора не успяха ад се победят, завършвайки наравно 2:2 в мач от 19-ия кръг на втора футболна лига. Според него равенството, дошло в последната минута на мача, е напълно справедливо.


"Измъкнахме равенството в последните минути, но имахме своите моменти в мача. Можеше да решим мача още при 1:0 за нас. Допуснахме гол от статично положение. Вторият гол няма нужда от коментар. Индивидуална грешка, при която нямаше никаква реакция. Справедливостта възтържествува. Изравнихме в последната минута. Отборът ни не заслужаваше да загуби този мач. Ние градим нов отбор, докато този на Монтана е изграден от няколко години. Създадохме доста повече голови положения от противника, но успяхме да реализираме само два гола. Не искам да коментира съдийските решения. Надявам се, че са били коректни. След мача няма смисъл да коментираме. Има доста мачове до края. Днес играхме срещу един от фаворитите за промоция. Точката си е точка. Има много директни сблъсъци, които ще решат промоциите. Днес играхме на един доста негостоприемен стадион. Имахме надмощие в голяма част от мача", коментира Петко Петков.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Наско Сираков

Наско Сираков: Нека запалянковците имат още малко търпение за стадиона

Мажоритарният собственик Наско Сираков призова запалянковците на футболния клуб Левски за "още малко търпение" по темата със строеж на нов стадион и заяви, че "99 процента от нещата, които се казват (по медиите), не са истина, а спекулации". Клубният президент добави, че по проектите е свършена много работа и са "похарчени доста пари"...

публикувано на 24.09.24 в 20:29
Георги Кабаков

Георги Кабаков с ново престижно назначение от УЕФА

Реферът ни Георги Кабаков ще ръководи престижен мач от турнира "Лига Европа", УЕФА му повери Рома – Атлетик (Билбао). Двубоят от първия кръг новия формат на турнира е в четвъртък (26 септември) от 22:00 часа на стадион "Олимпико" в Рим. Българският съдия получи среща и при старта на обновения вариант в Шампионската лига. 38-годишният..

публикувано на 24.09.24 в 19:58
Спартак (Вн)

Собственикът на Спартак (Вн) с подкрепа към треньора

Собственикът на първодивизионния футболен клуб Спартак (Варна) Павлин Николов излезе с официално изявление за създалото се напрежение и недоволството на запалянковците към новия старши треньор на отбора Кирякос Георгиу. Благодетелят на “соколите” заяви пълна подкрепа към гръцкия специалист и заплаши, че ще спре финансирането, ако ситуацията не..

публикувано на 24.09.24 в 17:54
Адриан Андреев

Адриан Андреев отпадна на старта в Лисабон

Адриан Андреев загуби в първия кръг на турнира по тенис на клей от сериите "Чалънджър" в Лисабон (Португалия) с награден фонд 120 950 евро. Българинът, който влезе в основната схема като "щастлив губещ" от пресявките, отстъпи пред квалификанта Клеман Табур (Франция) с 6:3, 3:6, 4:6 за 2:17 часа. 23-годишният Андреев спечели първия сет, но в..

публикувано на 24.09.24 в 16:28
Григор Димитров

Григор Димитров започва срещу квалификант в Пекин

Григор Димитров ще играе срещу квалификант в първия кръг на турнира по тенис на твърда настилка в китайската столица Пекин с награден фонд 3,89 милиона долара. Димитров е 10-и в световната ранглиста и при успех на старта ще срещне във втория кръг победителя от мача между Иржи Лехечка (Чехия) и Педро Мартинес (Испания). На четвъртфиналите..

публикувано на 24.09.24 в 16:24

Аоияма спира със сумото

Българинът Даниел Иванов-Аоияма, който достигна до третия най-висш ранг в сумото "секиваке", прекратява спортната си кариера, съобщава японската сумо асоциация, цитирана от агенция "Киодо". 38-годишният Аоияма, който е роден в България, но има японски паспорт от 2022 година, ще остане в спорта под по-старото си име Иватамо и ще тренира млади сумисти в..

публикувано на 24.09.24 в 15:44

Протест във водната топка срещу "едноличното управление" на председателя

Голяма част от клубовете ни по водна топка готвят протест срещу Управителния съвет и председателя Дарий Дановски. Причинита е, че на последното общо събрание с мнозинство от 11 гласа от общо 19  са били избрани нови органи за ръководство и нов шеф – Николай Атанасов, но те не могат да бъдат вписани заради съдебно обжалване на два от другите..

публикувано на 24.09.24 в 15:38