Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Движението в участъка Равда - Слънчев бряг по пътя Варна - Бургас е двупосочно в една лента

Снимка: БГНЕС

Движението в участъка Равда - Слънчев бряг по пътя между Варна и Бургас се извършва двупосочно в една лента, заради катастрофа.

Шофьорите е необходимо да карат с повишено внимание и съобразена скорост, предупреждават от Пътната агенция.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Български триумф в Будапеща в присъствието на президента

България записа поредно силно участие и спечели четири титли и общо девет медала от 40-о Европейско първенство по художествена гимнастика, което завърши днес в зала "Ласло Пап" в унгарската столица Будапеща, предаде БТА. Националките завоюваха четири златни, два сребърни и три бронзови отличия, като сред тях са първите места в многобоя при..

публикувано на 26.05.24 в 18:40

Предизборната кампания забави избора на председател на Общинския съвет в Кюстендил

Предизборната кампания забави избора на председател на Общинския съвет в Кюстендил, което трябваше да стане до 11 май. Според решението на съветниците още при полагането на клетва на 11 номеври м.г. председател ще се избира на всеки 6 месеца. Избор на нов председател трябва да стане на предстоящото заседание на съвета на 29 май. Досега обаче..

публикувано на 26.05.24 в 18:02

"Зелено Габрово" - кампания в подкрепа на кварталните общности

В Габрово започна ежегодната кампания в подкрепа на кварталните общности, ангажирани с облагородяването на местата, където живеят. Общината ще им предоставя безплатно разсади и растения, за да са по-цветни междублоковите пространства. Ежегодната кампания се нарича "Зелено Габрово". Желаещите да се включат участват със собствен труд,..

публикувано на 26.05.24 в 17:40
Отляво надясно - Елке Бюденбендер, президентът на Германия Франк-Валтер Щайнмайер, президентът на Франция Еманюел Макрон и Бриджит Макрон - Берлин, 26 май 2024

Макрон на историческо посещение в Германия

Президентът на Франция Еманюел Макрон пристигна в Берлин за първото държавно посещение на френски държавен глава в Германия от четвърт век насам. Макрон на държавно посещение в Германия "Франс прес" отбелязва, че това е началото на тридневната му визита с четири спирки, която ще има за цел да подчертае историческото значение на следвоенните..

публикувано на 26.05.24 в 17:35
Норвежкият външен министър Еспен Барт Ейде (вдясно) предаде на премиера на Палестина Мохамед Мустафа документите за дипломатическото признаване на страната му

Норвегия предаде документи на палестинския премиер за признаване на палестинска държава

Норвегия днес предаде дипломатически документи на палестинския премиер като последна стъпка към признаването на палестинска държава - до голяма степен символичен ход, който разгневи Израел, предаде "Асошиейтед прес". Ирландия и Испания заедно с Норвегия поеха ангажимент за признаване на палестинска държава - историческа стъпка, която засилва..

публикувано на 26.05.24 в 17:10

Превозвачите осигуряват сезонни линии до морето

От 1 юни ще бъдат осигурени автобуси за сезонните линии до морето. За БНР Теодора Велева - мениджър в една от големите транспортни компании у нас заяви,че очакват по-дълъг летен сезон: "Пускаме автобуси, които ще пътуват до Ахтопол и до Свети Влас, ще обявяваме такива допълнителни линии в хода на целия юни месец. Можем да направим като извод, че..

публикувано на 26.05.24 в 15:55

14 са вече жертвите на руския въздушен удар в Харков

14 са вече жертвите на руския въздушен удар по строителен хипермаркет в украинския град Харков вчера. Президентът Володимир Зеленски призова американския и китайския си колега да присъстват на срещата на върха за мир в Швейцария следващия месец. Поне 11 жертви на руски въздушен удар в Харков 43-ма са ранените при руския удар по хипермаркета в..

публикувано на 26.05.24 в 15:11