Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Марица (Пловдив) с победа над турския Едремит Беледийеси Алтънолук

Женският волейболен шампион на България Марица Пловдив успя да спечели втората си контрола от старта на подготовката срещу турския Едремит Беледийеси Алтънолук. Контролата се проведе в турския курорт Гюре.

Проверката се игра в три гейма и завърши при резултат 2:1 гейма (25:20, 21:25, 25:16).

Александра Миланова стана топреализатор в двубоя с 16 точки. Златина Друмева добави 8.

От Марица решиха да се изиграят две контроли с турския Едремит Беледийеси.

Вторият спаринг между двата тима е днес.

В първата си контрола на турска земя в четвъртък Марица отстъпи с 1:3 гейма пред тима на Алтай от Казахстан.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ
Лудогорец

Лудогорец с лесна победа над Локомотив (Сф)

Лудогорец вкара по един гол в двете полувремена и спечели с 2:0 срещу Локомотив (София) в мач от деветия кръг на българската футболна Първа лига. Така разградчани вече имат 22 точки при седем..

публикувано на 21.09.24 в 22:08
Ювентус - Наполи

Скучно 0:0 между Ювентус и Наполи

Ювентус направи равенство 0:0 пред собствена публика срещу Наполи в мач от петия кръг от футболното първенство на Италия, който не предложи много интересни изпълнения за публиката. Двубоят беляза завръщането в Торино на старши треньора Антонио Конте, който сега е начело на "небесносините". Домакините нямат реализирано попадение в три..

публикувано на 21.09.24 в 21:31
ЦСКА София

ЦСКА София победи Берое с гол от дузпа

ЦСКА София се наложи с 1:0 над Берое (Стара Загора) в среща от 9-ия кръг на първенството в Първа футболна лига. Новото попълнение Годиун Коялипу от дузпа в края на първото полувреме осигури третата победа на тима и втора поредна под ръководството на Александър Томаш. За самия футболист това също е трето попадение. С успеха днес армейците рязко..

публикувано на 21.09.24 в 20:10
Байерн (Мюнхен)

Байерн (Мюнхен) с нова убедителна победа

Майкъл Олисе затвърди добрия старт с екипа на Байерн (Мюнхен), след като днес вкара два гола и подаде за още два при убедителната победа на тима с 5:0 над Вердер (Бремен) в 4-ия кръг на германското футболно първенство. Лидерите в шампионата имат четири победи в четирите си начални срещи на шампионата, след като френското крило вече има три попадения през..

публикувано на 21.09.24 в 20:02
ЦСКА 1948 II

ЦСКА 1948 II с втора победа във Втора лига

Oтборът на ЦСКА 1948 II постигна втора поредна победа в първенството на Втора футболна лига, след като на своя терен се наложи с 2:0 над Марек (Дупница). Борис Димитров отбеляза първия гол в 13-ата минута, а Марто Бойчев удвои аванса на домакините в 35-ата. За Марек това е второ поражение от началото на годината, но и двата отбора се нареждат в средата на..

публикувано на 21.09.24 в 19:57
Ливърпул

Ливърпул излезе начело във Висшата лига след класика над Борнемут

Ливърпул победи с 3:0 у дома Борнемут в среща от петия кръг от футболния шампионат на Англия. "Червените" вече имат 12 точки и поне временно са на първо място в класирането във Висшата лига. Два гола на Луис Диас осигуриха класическия успех за 19-кратните шампиони на страната, които взеха реванш за неочакваното си поражение срещу Нотингам Форест само..

публикувано на 21.09.24 в 19:49
17 медала за България от БП по спортна гимнастика

17 медала за България от БП по спортна гимнастика за младежи и девойки в София

Общо 17 медала (6 златни,  4 сребърни и 7 бронзови) спечелиха българските състезатели от Балканското първенство по спортна гимнастика за младежи и девойки, което се проведе в тренировъчната зала на "Арена 8888 София". В последния ден спортистите добавиха 10 отличия от финалите на отделните уреди. На земя при младежите Любомир Станоев спечели златния..

публикувано на 21.09.24 в 18:34