Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Легенда на Ливърпул нарече звезди на ПСЖ „пътници“

Лионел Меси бе наречен "пътник"
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Легендата на Ливърпул - Джейми Карагър, остро критикува звездите в атаката на Пари Сен Жермен (ПСЖ) - Лионел Меси, Килиан Мбапе и Неймар след загубата с 1:2 от Манчестър Сити в Шампионската лига по футбол. Той дори призова наставника Маурисио Почетино да напусне клуба и да поеме Манчестър Юнайтед заради поведението на тримата нападатели на терена.

В студиото на CBS Sports Карагър заяви: „Почетино трябва да се махне от този клуб. Ако има възможността да отиде в Юнайтед, трябва да го направи още утре, и то заради тези три звезди. Не мога да повярвам, че

сега има отбори, които носят някого на гърба си. Четирите тима, които могат да спечелят Шампионската лига Ливърпул, Манчестър Сити, Байерн и Челси не носят нито един „пътник“ на гърба си. ПСЖ носят цели трима. Те нямат абсолютно никакъв шанс да спечелят лигата. Дразня се, когато ги гледам. Разбирам Меси, защото той е на 34 години и в определени моменти трябва да мисли за себе си. Мбапе обаче е само на 22 години. Той трябва да спринтира обратно, за да помогне на отбора си да се защитава срещу Сити, а не да се разхожда на терена. Колкото и да си добър, не мога да приема това да не работиш за отбора. Отминаха дните, в които отборите да носят “пътници” на гърба си”.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Григор Димитров пак е финалист в Стокхолм

Григор Димитров се класира за финала на АТР 250 турнира в зала в Стокхолм. Най-добрият български тенисист се наложи с 2:1 сета след обрат над Талон Грийкспор (Нидерландия), в отделните части 2:6, 7:5, 6:4.  Това беше втори дуел между двамата, като Димитров постигна втори успех, след като спечели и двубоя им на US Open в края на лятото.  На финала в..

публикувано на 19.10.24 в 21:45

Ботев (Пловдив) записа трети пореден успех

Ботев (Пловдив) постигна трета поредна победа в Първа лига, след като „канарчетата“ надделяха с минималното 1:0 над Славия като домакини в среща от отложения осми кръг на шампионата.  С успеха „жълто-черните“ продължават да са на трето място в класирането с 25 точки в актива си, с 3 по-малко от Левски и Лудогорец, които делят първата позиция. Славия е..

публикувано на 19.10.24 в 20:47

Александър Томаш: Отпаднахме физически

Треньорът на ЦСКА София Александър Томаш се извини на феновете на тима за загубата в дербито с Левски. "Неприятна загуба, особено за нашите привърженици. Искам да се извиня на нашите фенове. Ние влязохме по по-добрия начин. Но когато създаваш положения, трябва да се реализираш. През втората част отпаднахме физически и дадохме инициативата на Левски. Не..

публикувано на 19.10.24 в 18:48

Станислав Генчев: Бихме, но можехме и да паднем

Тренорът на Левски Станислав Генчев подчерта, че второто полувреме при победата над ЦСКА София с 1:0 е било изцяло за неговия тим, а също така отказа да изпада в еуфория и посочи къде трябва да се надгражда. Попитан дали ЦСКА София все още има шанс за титлата, той отказа да отговори. Първо искам да поздравя феновете, защото тяхната подкрепа беше много..

публикувано на 19.10.24 в 18:44
Александра Фейгин

Александра Фейгин с пето място след кратката програма в Ница

Александра Фейгин заема пето място след кратката програма на турнира по фигурно пързаляне в Ница, част от Чалъндж сериите.  Възпитаничката на Ина и Андрей Лутай изигра чисто съчетанието си по музика от филма "Игра на тронове",  За изпълнението на програмата поставена от най-добрият хореограф в света Беноа Ришо, Фейгин получи 56.26 точки. Другата ни..

публикувано на 19.10.24 в 18:36

Тотнъм спечели лондонското дерби

Тотнъм се наложи над Уест Хям с 4:1 в осмия кръг на английската Висша лига в едно от лондонските дербита. Мачът започна по-добре за "чуковете", които откриха резултата в 18-ата минута чрез нападателя си Мохамед Кудус. Тотнъм изравни двадесетина минути по-късно, като точен бе Деян Кулушевски, който се възползва от асистенция на Джеймс Мадисън. Така..

публикувано на 19.10.24 в 16:56
Пьотр Нестеров

Пьотр Нестеров загуби финала в Италия

Националът на България за Купа "Дейвис" Пьотр Нестеров загуби на финала на сингъл на турнира по тенис на клей в Санта Маргерита ди Пула (Италия) с награден фонд 25 хиляди долара. Българинът отстъпи пред четвъртия поставен Пол Мартин Тифон (Испания) с 2:6, 6:7(5) за 2:04 часа. Нестеров загуби първия сет, но във втората част се игра равностойно. В..

публикувано на 19.10.24 в 16:11