Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Стоилов: Решил съм какво ще направя, ще го кажа утре

Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че вече е взел решение за своето бъдеще.
"Футболистите трябва да мислят за утрешния мач и трябва да продължим поредицата от позитивни резултати, заяви той. 

"Най-важната ни цел е мача с Локомотив (София), моята глава е доста дебела, мога да поема доста неща. В момента бъдещето ми е свързано с утрешния мач. Утре ще можете да получите мнението ми по другите въпроси", допълни той.

Дали ще се хареса решението ми не е важно. Никога през живота си не съм се пришивал към някого. Всичките ми действия са били да защитавам Левски. Не правя компромиси с футболисти, с мен или други неща. Към много ме пришихте, но не мога да се разкъсам, но аз винаги съм бил самостоятелен", каза Мъри.

Очакванията са утре след мача Стоилов да подаде оставка. Така той би станал третият, който напуска клуба в рамките на 3 дни, след вчерашното освобождаване на Петър Ганев от Надзорния съвет и на Ивайло Ивков от поста изпълнителен директор.
По публикацията работи: Илиян Христов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Меси с нов рекорд в МЛС, направи 5 асистенции в мач

Аржентинецът Лионел Меси записа рекордните в историята на Мейджър Лийг Сокър пет асистенции при победата на Интер Маями с 6:2 над гостуващия Ню Йорк Ред Булс в двубой от поредния кръг на шампионата на САЩ и Канада. До почивката домакините от Маями изоставаха с 0:1 след гол на Данте Ванзир, но всичко в играта на "розовите" се промени с..

публикувано на 05.05.24 в 09:11

Карло Анчелоти: Празнуваме сдържано

Реал (Мадрид) спечели рекордната 36-та шампионска титла на испанската Примера дивисион, като четири кръга преди края разликата в точките е непреодолима и за 3-ия Барселона, а и вече за 2-ия Жирона. Това стана след успеха на "Белия балет" с 3:0 над Кадис, последван от обрат от 1:2 до 4:2 за Жирона над Барселона. Така резултатът от каталонското..

публикувано на 05.05.24 в 07:35

Гьозтепе на Станимир Стоилов с нов успех в Турция

Воденият от българския треньор Станимир Стоилов отбор на Гьозтепе (Измир) победи с 3:0 като гост лидера в турската втора дивизия Еюпспор, а срещата беше част от предпоследния 33-и кръг на първенството. Въпреки резултата, Еюпспор вероятно ще завърши като победител, защото има 72 точки срещу 69 на Гьозтепе. Срещата започна доста приятелски,..

публикувано на 05.05.24 в 07:07

Холанд се развихри с 4 гола за Манчестър Сити

Манчестър Сити показа шампионска форма и разгроми с 5:1 пред собствена публика Уулвърхемптън в среща от 36-ия кръг от английската Висша лига. Шампионите започнаха със сериозен натиск и в 11-ата минута Раян Аит-Нури извърши нарушение в наказателното поле срещу Йошко Гвардиол и Ерлинг Холанд превърна в гол отсъдената дузпа. "Небесносините"..

публикувано на 05.05.24 в 07:05

Жирона победи Барселона и направи Реал шампион

Реал (Мадрид) е шампион на Испания по футбол за 36-и път в историята, след като единственият възможен преследвач Барселона падна с 2:4 от Жирона в каталонското дерби. Така 4 кръга преди края на първенството преднината на Реал е 13 точки, вече пред Жирона, които излязоха на 2-ото място. Футболистите на Карло Анчелоси си свършиха работата..

публикувано на 05.05.24 в 07:03
Макс Верстапен

Макс Верстапен спечели спринта в Маями

Нидерландският пилот на Ред Бул Макс Верстапен спечели спринтовото състезание преди старта от Формула 1 за Голямата награда на Маями. Това беше втори спринт за сезона във Формула 1, а актуалният световен шампион в нито един момент не беше застрашен. От първа позиция, Верстапен се наслади на сравнително безпроблемно състезание, като изпревари..

публикувано на 04.05.24 в 20:38
Джонатан Нарваес

Джонатан Нарваес поведе в Обиколката на Италия

Джонатан Нарваес спечели първия етап от колоездачната обиколка на Италия. 27-годишният еквадорец измина 140 километра от Венария Реале до Торино за 3.14:23 часа, постигайки общо втора етапна победа в кариерата си в престижното състезание. Германецът Максимилиан Шахман остана на втора позиция, на три секунди зад днешния победител. Трети се..

публикувано на 04.05.24 в 19:44