Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Рамадан Аталай: Случващото се в ДПС, не е само вътрешен преврат, а опит за промяна на принципите на партията

Рамадан Аталай
Снимка: БГНЕС

Това, което се случва в ДПС, не е само вътрешен преврат, а опит за промяна на принципите на партията, заяви пред БНТ депутатът Рамадан Аталай:

"Господин Йордан Цонев това, което казава, че е вътрешен преврат, но аз мисля, че не е само вътрешен преврат. В ДПС в момента от Политбюрото, което се е събрало там, се опитват да сменят принципите, основите на ДПС. Изчистването, вземането на централата, затварянето на всякакви комуникации към управлението, към органите на управление, към Централния съвет - всичко това е целенасочено. Вие ще видите от тук нататък действията им".

Какво се случва в ДПС трябва внимателно да се следи от обществеността, от нашите избиратели, включително и от нашите структури, вярваме на нашите структури, каза още Аталай и отрече твърдението на Йордан Цонев за оказван натиск върху членове на ДПС.

По публикацията работи: Радмила Попова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Назарян: Надявам се на по-висока избирателна активност

В днешния ден е най-важно българите да бъдат активни и да гласуват. Този път трябва да бъде съставено редовно правителство. Това заяви председателят на парламента Рая Назарян, след като упражни правото си на глас, предаде БГНЕС. "Гласувах за отговорната политическа формация, която е доказала, че може да съставя редовни и успешни..

публикувано на 27.10.24 в 11:29

Йотова: Надявам се след изборите да имаме силно правителство

"Гласуването намалява тежестта на купуването на гласове. Затова смятам, че днес трябва много внимателно да помислим, и всеки български гражданин да отиде да гласува. Надявам се и че след изборите ще имаме силно политическо правителство - дали то ще се състои от няколко коалиции, това ще решат партиите, които ще влязат в парламента". Това заяви..

публикувано на 27.10.24 в 11:24

Село Охрид, Монтанско: Ние сме Северозападът, пропаднали хора

В област Монтана всички 296 секции са отворили навреме. 4-5 от членовете на СИК не са се явили по различни причини и са били сменени от резервите, каза говорителят на Районната избирателна комисия в Монтана Петко Петков. 114 000 бюлетини са осигурени за 12 многомандатен избирателен район Монтана. Назначени са 2450 души в секционните комисии...

публикувано на 27.10.24 в 10:57

Проф. Емин Балкан, "Балгьоч": От 3 години насам се провеждат седми избори. Притеснен съм !

Гласуването в Бурса е много активно, но протича организирано , съобщиха за БНР от местната управа на един в кварталите в града. По-рано в медиите се появи информация, че кметът на Бурса е призовал да се гласува на изборите за български парламент, както и е посочил конкретна партия, която да бъде подкрепена. Информацията, с която разполага екипът..

публикувано на 27.10.24 в 10:54

Кипър завършва най-силния си туристически сезон

Кипър завършва най-силния си туристически сезон, като отбеляза тази година "най-добрите 9 месеца за всички времена в туризма", отчете заместник-министърът на туризма Костас Кумис. Туристическите власти и индустрия на острова са оптимисти за успешното развитие на сектора през 2025 г. Броят на пристигналите туристи и приходите от януари до..

публикувано на 27.10.24 в 10:37

Костадинов: Гласувах България да бъде вече за пример, а не за присмех

"Гласувах България да бъде вече пример, а не за присмех,  Най-вече да не бъде за присмех в очите на собствения наш народ", това заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов след като гласува във Варна.  " Имаме изключително ниска избирателна активност. Ако днес българският народ не излезе да гласува, убива бъдещето си, убива собственото си..

публикувано на 27.10.24 в 10:34

Делян Пеевски: Гласувах за една по-добра България, с ново начало за хората

"Гласувах за една по-добра България с ново начало за всички. С грижа за хората и намиране на съгласия, в името на надеждите на хората". Това е заявил председателят на ДПС и водач на листата на “ДПС - Ново начало” за Благоевград и Хасково Делян Пеевски в секцията в ОУ “Св.Св. Кирил и Методий” в родопското село Бабяк, община Белица, съобщиха от..

публикувано на 27.10.24 в 10:26