Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Играчите и персоналът на Реал са изненадани от Мбапе

Играчите и персоналът на Реал са изненадани от Мбапе
Снимка: БТА

Играчите и служителите на Реал (Мадрид) са приятно изненадани от поведението на новодошлия Килиан Мбапе, съобщава AS.

Според изданието всички в клуба са били изумени от гладкостта и лекотата, с която французинът е общувал с тях. Мнозина също отбелязват неговата скромност и фокус върху работата. Също така се съобщава, че екипът е оценил положително способността на французина да говори свободно испански и английски.

Мадридският клуб обяви трансфера на Мбапе на 3 юни. Футболистът подписа договор с клуба до лятото на 2029 г.  След това в медиите се появи информация, че заплатата на френския нападател ще бъде 30 милиона евро на година плюс бонуси за отбелязани голове. Договорът на Мбапе включва и обезщетение от 1 милиард евро.


По публикацията работи: Антони Йорданов


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!
Новините на Програма „Хоризонт“ - вече и в Instagram. Акцентите от деня са в нашата Фейсбук страница. За да проследявате всичко най-важно, присъединете се към групите за новини – БНР Новини, БНР Култура, БНР Спорт, БНР Здраве, БНР Бизнес и финанси.
ВИЖТЕ ОЩЕ

Лудогорец ще продава от 11 септември билетите за Лига Европа

Ръководството на Лудогорец съобщава на своите фенове, че билетите от основната фаза на турнира по футбол Лига Европа ще бъдат пуснати в продажба в средата на следващата седмица (11 септември). Първите няколко дни (11, 12 и 13 септември) ще бъдат за притежателите на абонаментни карти за сезон 2024/2025 година, а от 14 септември ще бъдат..

публикувано на 06.09.24 в 10:40
Джесика Пегула

Пегула и Сабаленка ще спорят за титлата в Ню Йорк

Американката Джесика Пегула и втората поставена в схемата Арина Сабаленка от Беларус ще спорят за титлата в Откритото първенство на САЩ по тенис при жените. Арина Сабаленка победи с 6:3, 7:6(2) представителката на домакините Ема Наваро. Световната номер 2 спечели двубоя за малко повече от час и половина. Първият сет стартира интересно,..

публикувано на 06.09.24 в 09:41
Аржентина победи Чили с 3:0

Аржентина победи Чили в световна квалификация

Аржентина победи Чили с 3:0 в мач от световните квалификации в зона Южна Америка. Така състава воден от Лионел Скалони записа 12-ти пореден успех във всички турнири. Голямата звезда на домакините Лионел Меси пропусна мача заради контузия, но съотборниците му се справиха и вече имат актив от 18 точки, с който оглавяват временното класиране...

публикувано на 06.09.24 в 08:43
Сара Ерани и Андреа Вавасори

Италианци спечелиха титлата в смесените двойки в Ню Йорк

Италианците Сара Ерани и Андреа Вавасори победиха американците Тейлър Таунзенд и Доналд Йънг със 7:6(0), 7:5 и спечелиха титлата в турнира на смесени двойки от откритото първенство по тенис на САЩ.  Победата донесе на Вавасори и Ерани, петкратна шампионка в женските двойки, първа съвместна титла в едва третият им турнир заедно. Те играха в..

публикувано на 06.09.24 в 07:35
Карлос Алос

Карлос Алос: С новия треньор българите не падат, но имат трудности да бият

Испанският треньор на Беларус - Карлос Алос Ферер отбеляза, че българите не са го изненадали днес, а 0:0 е справедлив резултат. Срещата от първия кръг в група С3 се игра на стадион "ЗТЕ Арена" в Залаегерсег поради решение на УЕФА. "Моето мнение е, че нашият отбор не се чувстваше комфортно на терена в първите 20 минути, България ни натискаше..

публикувано на 06.09.24 в 07:33
Илиан Илиев

Илиан Илиев: Следващите два мача ще бъдат различни

Следващите съперници на България в група С3 на турнира на УЕФА - Лига на Нациите са с една идея с по-голямо самочувствие от Беларус, смята националният селекционер Илиан Илиев. Първата среща на лъвовете завърши 0:0 в унгарския град Залаегерсег, а в неделя предстои втория двубой – домакинство на Северна Ирландия в Пловдив. Четвъртият отбор в потока..

публикувано на 06.09.24 в 07:29
Роналдо е първият футболист в историята с 900 гола

Кристиано Роналдо е първият в историята с 900 гола

Кристиано Роналдо стана първият футболист в историята с 900 гола на клубно и международно ниво в официални мачове, след като се разписа за победа на Португалия с 2:1 срещу Хърватия в среща от първа група в Лигата на нациите по футбол. Втори в тази класация е Лионел Меси с 842 гола, а трети е Пеле със 765. 40-годишният нападател обяви, че следващата..

публикувано на 06.09.24 в 06:47