Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Жълт код“ – новият албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“

Снимка: Facebook/Стефан Вълдобрев „Обичайните заподозрени“

„Животът ми не е игра в извънредно положение… няма да се крия от всякакви прогнози… Да бъде както беше досега, както беше миналото лято – мечтая за това…“


Песента е от „Жълт код“ – новия албум на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. Той излезе на 1 юли, когато групата започна своето национално турне. Това е и първият албум, в който, освен Стефан Вълдобрев, композитори са и всички „заподозрени“ – Веселин Веселинов-Еко (бас и контрабас), Мирослав Иванов (китара), Иван Лечев (китара) и Стоян Янкулов (ударни).




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ерсин Мустафов от JEREMY? със самостоятелен проект – "Не може вечно да вали"

Сякаш в тон с дъждовната пролет навън, Ерсин Мустафов ни отправя ведрото послание "Не може вечно да вали" с едноименната си песен. Тъй като досега го познаваме като фронтмен на JEREMY?, с интерес посрещаме първия му самостоятелен проект –..

публикувано на 03.06.24 в 10:15

Соня Йончева спечели приза “Музикант на годината 2023”

Световноизвестната оперна певица Соня Йончева беше избрана за “Музикант на годината 2023” в националната анкета на предаването за класическа музика “Алегро виваче” на програма “Хоризонт” на Българското национално радио. Тя не успя да пристигне за..

публикувано на 01.06.24 в 09:11

"Здравей"– нещо ново от Мери Бойс Бенд

Шест години след излизането на последния засега албум на Мери Бойс Бенд, озаглавен "Щастливи дни", групата ни казва "Здравей", завръщайки се с едноименната нова песен. За този период самата Мери – Мария Мутафчиева – издаде своя първи..

публикувано на 31.05.24 в 10:15