Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Уча се да бъда с теб“ – проект на Mr. Moon и Мирослава Кацарова

Снимка: Facebook/miroslavakatsarova

Младен Димитров или Mr. Moon, е барабанист, DJ и продуцент. Има проекти с Лили Иванова, Любо Киров, Мирослав Турийски (пиано), Деси Андонова от „Phuture Shock“ (вокал), групите „Tri O Five“, „Mind Trips“ и много други.

През последните години той е част и от бенда, с който джаз певицата Мирослава Кацарова е на сцената и в звукозаписното студио.

В песента „Уча се да бъда с теб“ нещата стоят малко по-различно – той е DJ и автор на проекта, а Мирослава е автор на текста. В записа участват също пианистът Мирослав Турийски и китаристът Ангел Дюлгеров. Песента е от новия албум на Мирослава „Теменужена“.





БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Соня Йончева спечели приза “Музикант на годината 2023”

Световноизвестната оперна певица Соня Йончева беше избрана за “Музикант на годината 2023” в националната анкета на предаването за класическа музика “Алегро виваче” на програма “Хоризонт” на Българското национално радио. Тя не успя да пристигне за..

публикувано на 01.06.24 в 09:11

"Здравей"– нещо ново от Мери Бойс Бенд

Шест години след излизането на последния засега албум на Мери Бойс Бенд, озаглавен "Щастливи дни", групата ни казва "Здравей", завръщайки се с едноименната нова песен. За този период самата Мери – Мария Мутафчиева – издаде своя първи..

публикувано на 31.05.24 в 10:15

За 55-и път БНР награждава победителите в конкурса за българска песен "Пролет"

Конкурсът за нова българска песен "Пролет" на БНР се проведе за 55-и път. От създаването си през 1970 г., музикалният форум без прекъсване ежегодно стимулира родните автори и изпълнители да създават нова музика. Наградите, които дава конкурсът, са..

публикувано на 30.05.24 в 10:15