Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

„Уча се да бъда с теб“ – проект на Mr. Moon и Мирослава Кацарова

Снимка: Facebook/miroslavakatsarova

Младен Димитров или Mr. Moon, е барабанист, DJ и продуцент. Има проекти с Лили Иванова, Любо Киров, Мирослав Турийски (пиано), Деси Андонова от „Phuture Shock“ (вокал), групите „Tri O Five“, „Mind Trips“ и много други.

През последните години той е част и от бенда, с който джаз певицата Мирослава Кацарова е на сцената и в звукозаписното студио.

В песента „Уча се да бъда с теб“ нещата стоят малко по-различно – той е DJ и автор на проекта, а Мирослава е автор на текста. В записа участват също пианистът Мирослав Турийски и китаристът Ангел Дюлгеров. Песента е от новия албум на Мирослава „Теменужена“.





БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"През 100 земи" – Вяра Панталеева ни води на пътешествие към нас самите

Вяра Панталеева посрещна пролетта и влиза в лятото с нова песен. "През 100 земи" е подобен на сън приказен разказ за личностното пътешествие, в което рано или късно всеки от нас се отправя. Мистиката в музикален аспект е загатната с лек ориенталски..

публикувано на 13.06.24 в 10:15

Хорове от България, Сърбия и Ангола ще огласят черноморския град Балчик

22 хорови състава от България, Сърбия и Ангола се включват в тазгодишното издание на Международния хоров фестивал "Черноморски звуци" в  град Балчик от 12 до 16 юни. Освен в четирите фестивални вечери, по време на гостуването си в Белия град..

публикувано на 12.06.24 в 07:35

"Лято"

На прага на лятото двама братя – Явор и Виктор Георгиеви – ни предлагат най-новата си песен, озаглавена точно така – "Лято". Поднасяйки ни светло и ведро звучене, тя излиза от новия им проект SinFin. Миналата 2023 г. Явор и Виктор издадоха..

публикувано на 10.06.24 в 10:15