Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ако сме двама" – песен, която празнува приятелството

Снимка: Стопкадър

Концертите му са в ТОП 3 на най-продаваните музикални събития в България за изминалата година, а албумът му "Целуни ме" с лекота заслужи първото място за 2022-ра по продажби на музикалния пазар у нас. След успеха на хитовия си дует с DARA "Вече няма как", любимото момче на родната поп сцена Любо Киров сега представя пореден сингъл, озаглавен "Ако сме двама". Музиката и текстът са на Любо, а по аранжимента са работили двамата с Ангел Дюлгеров.

"Това е песен - благодарност, песен - лекота и радост, музика, която празнува приятелството и взаимната подкрепа"– така Любо определя новия си проект. "Ако сме двама" излиза и с видео, уловило емоционални мигове от множеството срещи на певеца с публиката през последните месеци.

"Кадрите от истинския живот, заедно с музиката, ме карат да си спомням важните моменти отново и това, чечовек успява повече, ако има някой до себе си. До мен стоят толкова много хора, които вярват в мен и чиито озарени лица виждам и на концертите. Благодаря на всеки един от тях!",казва Любо, който тръгва отново на национално турне във всички големи градове на България. Първо ще можем да го видим и чуем на 2 август на сцената на Античния театър в Пловдив, а през ноември турнето ще завърши с две дати в София, в зала 1 на НДК.

Съставил: Диляна Трачева

По публикацията работи: Михаил Димитров


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Произведения на Моцарт звучат за първи път у нас на Празник на духовната музика в Габрово

С концерт на смесения хор при софийския храм “Покров Богородичен” в габровската Художествена галерия "Христо Цокев" ще бъде закрит Празникът на духовната музика. Заедно с Габровския камерен оркестър хорът ще изпълни за първи път у нас три ранни..

публикувано на 13.10.24 в 07:00

"Да избягам" отваря вратата към новия албум на Михаела Маринова

Михаела Маринова, която е сред най-успешно реализиращите се млади български изпълнители, издаде нов албум. Тя представи колекцията от десет песни с турне в най-големите градове на България. Заглавието на албума "Черна пеперуда" говори за..

публикувано на 12.10.24 в 10:15
Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36