Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Да избягам" отваря вратата към новия албум на Михаела Маринова

Снимка: Mihaela Marinova / Facebook

Михаела Маринова, която е сред най-успешно реализиращите се млади български изпълнители, издаде нов албум. Тя представи колекцията от десет песни с турне в най-големите градове на България.

Заглавието на албума "Черна пеперуда" говори за метаморфозите, които певицата е претърпяла напоследък в личен план.

Първият сингъл от албума е песента "Да избягам", създадена в съавторство на Михаела с известния румънски продуцент Кристиан Пистол. Ето какво казва тя за "Да избягам":

"След всеки албум, имам нужда постепенно да се "освободя" от онова, което е било заключено в него, за да мога да продължа да създавам нови песни. "Да избягам" се роди точно в такъв момент и се превърна във врата към новия ми албум."

"Да избягам" има и официално видео, режисирано от Виктория Караколева и заснето от Дамян Димитров. Клипът е визуален разказ за често бурния и токсичен характер на любовта, която ни тласка към крайности.

Редактор: Диляна Трачева





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Последното решение" – Любо Киров за изборите в любовта

Любо Киров ни представя най-новия сингъл от своя албум "Ново сърце". Това е рок експлозия, озаглавена "Последното решение". И тук по музиката Любо отново работи с китариста и музикален продуцент Ангел Дюлгеров, който е и автор на аранжимента , а по..

публикувано на 14.10.24 в 10:15
Кирил Маричков

Стотици китаристи изпълняват “Клетва” в памет на Кирил Маричков

Легендарната песен “Клетва” на починалия при инцидент на сцената вокалист на “Щурците” Кирил Маричков ще бъде изпълнена в негова памет от стотици китаристи в рамките на фестивала Sofia Guitar Fest. Отиде си “щурецът” Кирил Маричков..

публикувано на 13.10.24 в 09:42

Произведения на Моцарт звучат за първи път у нас на Празник на духовната музика в Габрово

С концерт на смесения хор при софийския храм “Покров Богородичен” в габровската Художествена галерия "Христо Цокев" ще бъде закрит Празникът на духовната музика. Заедно с Габровския камерен оркестър хорът ще изпълни за първи път у нас три ранни..

публикувано на 13.10.24 в 07:00