Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Да избягам" отваря вратата към новия албум на Михаела Маринова

Снимка: Mihaela Marinova / Facebook

Михаела Маринова, която е сред най-успешно реализиращите се млади български изпълнители, издаде нов албум. Тя представи колекцията от десет песни с турне в най-големите градове на България.

Заглавието на албума "Черна пеперуда" говори за метаморфозите, които певицата е претърпяла напоследък в личен план.

Първият сингъл от албума е песента "Да избягам", създадена в съавторство на Михаела с известния румънски продуцент Кристиан Пистол. Ето какво казва тя за "Да избягам":

"След всеки албум, имам нужда постепенно да се "освободя" от онова, което е било заключено в него, за да мога да продължа да създавам нови песни. "Да избягам" се роди точно в такъв момент и се превърна във врата към новия ми албум."

"Да избягам" има и официално видео, режисирано от Виктория Караколева и заснето от Дамян Димитров. Клипът е визуален разказ за често бурния и токсичен характер на любовта, която ни тласка към крайности.

Редактор: Диляна Трачева





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Кирил Маричков

България се сбогува с великия Кирил Маричков

Трагичната смърт на рок легендата Кирил Маричков, който загуби живота си при инцидент преди концерт във врачанското село Селановци, предизвика емоционалните коментари на стотици хиляди фенове, музиканти, общественици и политици. Отиде си “щурецът”..

публикувано на 12.10.24 в 09:36
Кирил Маричков

Отиде си "щурецът" Кирил Маричков

Почина българският певец, китарист и композитор Кирил Маричков. Трагедията се е случила при инцидент в село Селановци, където рок музикантът е трябвало да има концерт с "Фондацията", съобщи bTV, позовавайки се на свои източници. Рок пътят на..

публикувано на 11.10.24 в 20:12

"Крадец на мечти"

Музиката на DARA е пъстра като самата нея - доказва го най-новият ѝ сингъл "Крадец на мечти". В него младата певица води откровен диалог с вътрешния си критик - онзи глас, който често ни руши и разколебава, но в същото време без милост ни тласка към..

публикувано на 11.10.24 в 10:15