Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Търсят се доброволци за Петия фестивал на книгата в Брюксел

Снимка: ЕПА/БГНЕС

Българската културна асоциация в Белгия набира доброволци за работа на щандовете с книги на издателствата, гостуващи на Петия фестивал на българската книга в Брюксел. Събитието започва в събота, 10 юни, и ще събере в белгийската столица български писатели, издатели и читатели.

“Търсим доброволци с отношение към книгите за работа на щанд на някое от гостуващите издателства за събота и/или неделя. Тази година на гости ни идват единадесет издателства с над 300 заглавия. Ако искате да бъдете част от това приключение, пишете ни. Ще сме благодарни на всякаква помощ“, написаха от Българската културна асоциация в своята Фейсбук страница.


Още от категорията

Немско-българско дружество "Дунав" кани на предколеден празник в Дюселдорф

Дните от последния месец в годината обикновено са изпълнени с приятни емоции и очакване за светлите и уютни празнични дни, прекарани с близки и приятели. В тях дори и ежедневната работа сякаш не ни натежава толкова или поне си позволяваме да повярваме..

публикувано на 27.11.23 в 09:45

„Родина зад граница“: При българите в Албания

Откога датират първите поселения на българи в Албания, как живеят сънародниците ни в Голо бърдо, Гора и Мала Преспа, какви са възможностите пред младите хора от български произход и перспективите пред националното ни малцинство в контекста на..

обновено на 25.11.23 в 11:59

DW показва на фокус българката Виви Василева

Запознайте се с изгряващата звезда на перкусиите – Виви Василева. Така започва кратката видео-история на Дойче Веле за 29-годишната българка, която в началото на година стана първата перкусионистка, удостоена с престижната награда на името на..

публикувано на 25.11.23 в 11:25