Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Името ти е жена"

Снимка: скрийншот

Преди година, почитателите на популярния от близкото минало дует Братя Аргирови посрещнаха с радост песента "Срещу вятъра" – съвместен проект с любимата бургаска певица Тони Димитрова. Този успех окуражава изпълнителите да продължат да правят музика заедно, и така се появява следващата им песен "Името ти е жена". Музиката пише Благовест Аргиров, а за текста братята се обръщат към Михаил Белчев, известен с лиричните си стихове в много родни хитове от последните десетилетия. Шлагерното звучене е облечено в майсторския аранжимент на Ангел Дюлгеров – също представител на пловдивската музикална школа като братята Благовест и Светослав Аргирови.

Режисьор на видеото е Васил Стефанов, по чиято идея снимките са на фара на остров Св. Анастасия. Според изпълнителите, те са първите, които снимат клип на това красиво място.

Ако желаете да чуете Братя Аргирови с Тони Димитрова на живо, имате възможност да направите това съвсем скоро – на 15 юли в Банкя. Те ще участват в заключителния концерт за традиционния местен празник Горешляци, от 11 до 16 юли тази година.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Ерсин Мустафов от JEREMY? със самостоятелен проект – "Не може вечно да вали"

Сякаш в тон с дъждовната пролет навън, Ерсин Мустафов ни отправя ведрото послание "Не може вечно да вали" с едноименната си песен. Тъй като досега го познаваме като фронтмен на JEREMY?, с интерес посрещаме първия му самостоятелен проект –..

публикувано на 03.06.24 в 10:15

Соня Йончева спечели приза “Музикант на годината 2023”

Световноизвестната оперна певица Соня Йончева беше избрана за “Музикант на годината 2023” в националната анкета на предаването за класическа музика “Алегро виваче” на програма “Хоризонт” на Българското национално радио. Тя не успя да пристигне за..

публикувано на 01.06.24 в 09:11

"Здравей"– нещо ново от Мери Бойс Бенд

Шест години след излизането на последния засега албум на Мери Бойс Бенд, озаглавен "Щастливи дни", групата ни казва "Здравей", завръщайки се с едноименната нова песен. За този период самата Мери – Мария Мутафчиева – издаде своя първи..

публикувано на 31.05.24 в 10:15