Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Витоша кани софиянци и гости на летен фестивал

Снимка: Facebook/ Витоша летен фест 2023

В горещите летни дни, Витоша предлага е прекрасни условия за отдих, забава и спорт, сред прохладата, зеленината и красотите на планината. В поредното 9-о издание на Витоша летен фест в неделя, 16 юли, организаторите „София – Европейска столица на спорта“ и Столична община канят всички планинари пред хижа Момина скала да изживеят заедно една незабравима неделя. В програмата на летния фестивал са включени планинско колоездене и бягане с награден фонд, туристически поход, безплатен алпийски тролей над Боянската река, фолклорни танци, песни, томболи, много игри с награди и настроение.

В специалната Facebook страница за събитието „Витоша летен фест 2023“ е посочена подробна информация за организирания транспорт до мястото на спортното събитие.


По публикацията работи: Ергюл Байрактарова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Румен Радев пожела единство на църквата и духовен възход на българския народ

“ Вярващите се нуждаят от единство на църквата, от единство на православието, нуждаят се от водачество към духовен възход на българския народ ”, каза пред журналисти президентът Румен Радев преди интронизацията на новоизбрания български патриарх..

публикувано на 30.06.24 в 15:45
Видински митрополит Даниил

Даниил e новият български патриарх

Видинският митрополит Даниил е новият български патриарх. Той беше избран с 69 гласа срещу 66 за врачанския митрополит Григорий. Бяха пуснати и три недействителни бюлетини. Благодатта на Светия Дух е в единението, чистотата на вярата и..

публикувано на 30.06.24 в 13:04
Росен Желязков

Росен Желязков е вероятният кандидат за премиер на ГЕРБ-СДС

Бившият председател на Народното събрание Росен Желязков вероятно ще получи утре от президента Румен Радев първия мандат за съставяне на кабинет, предположи пред БНР депутатът от ГЕРБ-СДС Любен Дилов. Той добави, че се позовава на “ заявления ” на..

публикувано на 30.06.24 в 12:30