Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Витоша кани софиянци и гости на летен фестивал

Снимка: Facebook/ Витоша летен фест 2023

В горещите летни дни, Витоша предлага е прекрасни условия за отдих, забава и спорт, сред прохладата, зеленината и красотите на планината. В поредното 9-о издание на Витоша летен фест в неделя, 16 юли, организаторите „София – Европейска столица на спорта“ и Столична община канят всички планинари пред хижа Момина скала да изживеят заедно една незабравима неделя. В програмата на летния фестивал са включени планинско колоездене и бягане с награден фонд, туристически поход, безплатен алпийски тролей над Боянската река, фолклорни танци, песни, томболи, много игри с награди и настроение.

В специалната Facebook страница за събитието „Витоша летен фест 2023“ е посочена подробна информация за организирания транспорт до мястото на спортното събитие.


По публикацията работи: Ергюл Байрактарова

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

СЕМ с кампания за медийна грамотност – "Провери, преди да се довериш"

Съветът за електронни медии у нас предприе масирана кампания за медийната грамотност. Кампанията е провокирана от факта, че смартфоните, таблетите и телевизорите с възможност за връзка с интернет все повече са част от ежедневието ни и оказват..

публикувано на 30.06.24 в 07:05

“Левски” почита 53-тата годишнина от смъртта на легендарните футболисти Гунди и Котков

Петдесет и третата годишнина от трагичната смърт на легендарните футболисти на “Левски” и на националния отбор Георги Аспарухов - Гунди и Никола Котков днес ще бъде почетена от треньорския щаб, служители, ветерани и привърженици на футболния..

публикувано на 30.06.24 в 07:00

Българската православна църква избира патриарх

За 30 юни е свикан Патриаршески избирателен църковен събор, който трябва да излъчи предстоятел на Българската православна църква и митрополит на Софийската духовна епархия. Престолът овдовя на 13 март, когато от този свят си отиде блаженопочившият..

публикувано на 30.06.24 в 06:05