Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Къмпинг у нас предлага почивка на самообслужване

4
Снимка: camping.bg

На къмпинг в Пловдив? Вероятно ви звучи странно, но древният град в западната част на Горнотракийската низина предлага и тази възможност за любопитните да се запознаят с неговото богато културно-историческо наследство. Изненадите за тях, обаче, не свършват дотук, защото къмпингът се управлява изцяло онлайн, без нужда от персонал. Достъпът до всички платени зони в него се осъществява след сканирането на QR код. Резервацията и заплащането се случва онлайн, а използваните при престоя ток, вода и електричество се заплащат спрямо консумираното количество.


"Интересното е, че 90% от българите са възхитени от технологията, докато 70% от възрастните чужденци са възмутени", заявява собственикът Антон Кьосев и обяснява, че гостите им от чужбина държат на досега с персонала. "Искат някой да ги посрещне, да им обясни, не искат да прочетат всички правила".

Гостите имат възможност да избират между три вида настаняване – в къмпинг зоната, глемпинг къщи, които представляват луксозно обзаведени палатки и в мотел.

Снимки: camping.bg

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Галерия

Още от категорията

Нова снежна покривка на Пампорово

В края на зимния сезон любителите на ските могат да се възползват от новата 20-сантиметрова снежна покрива на Пампорово в Родопите. На тяхно разположение са дванайсет писти, а лифт картите са на промоционални цени. Ски сезонът ще продължи минимум до 7..

публикувано на 09.03.24 в 10:11

Ски спускане с носии и знамена в курорта Пампорово

За поредна година на 3 март в курорта Пампорово в Родопите ще се проведе най-голямото и патриотично ски спускане. Участниците ще са облечени в народни носии, ще се веят български трибагреници, съобщава БНР Кърджали. Събирането на..

публикувано на 03.03.24 в 06:10

Вижте кои исторически места да посетите навръх Националния празник на България

Над 6 хиляди българи ще се изкачат на паметния връх Шипка на 3 март, за да отдадат почит на загиналите за свободата на България. Други 25 хиляди наши сънародници пък ще използват почивните дни покрай Националния празник – 3 март , за да посетят..

публикувано на 02.03.24 в 05:30