Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2023 Всички права са запазени

Актьорът Добрин Досев с музикално предизвикателство – "След театъра"

Снимка: YouTube

Поредната песен от проекта "Пеещи артисти" на продуцента Игор Марковски носи подходящо заглавие – "След театъра". Този път актьорът, който пее, е Добрин Досев – познат както от филмите, в които участва, така в последните години и като част от трупата на Драматичния театър в Пловдив.

"След театъра" е по музика и аранжимент на Веселин Веселинов – Еко и текст на Соня Момчилова. Гост-музикант в проекта е Арнау Гарофе, който свири на саксофон. Съпътстващият нежен дамски вокал е на Маргарита Хранова. Песента е почит към театъра и към вековния град Пловдив, където е заснет и специален клип.

Текст: Диляна Трачева

Още от категорията

"Безразличен" – новият сингъл на Innerglow

Дни след дебюта си на лондонска сцена, групата Innerglow представи най-новия си сингъл "Безразличен". Вслушвайки се в желанията на своите почитатели, след много успешната "Знак" това е втората им песен с текст на български език...

публикувано на 04.12.23 в 10:15

"София квартет" разкрива магията на класическата музика за деца

Най-старият струнен квартет на Софийската филхармония – "София квартет" – отново се обръща към детската аудитория. Този път с желанието да ги запознае с емблематични композитори на 20-ти век. В рамките на проекта "Концерти с дрескод за..

публикувано на 03.12.23 в 11:15

С "Дишам" Дара Екимова започва работа по нов албум

Младата Дара Екимова представя "Дишам"– това е заглавието на първия сингъл към предстоящия албум на певицата. Тя създава "Дишам"с румънския продуцент  Cristian Pistol (Mr. Gun). Песента носи специално послание и не случайно излезе в..

публикувано на 01.12.23 в 10:15