Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

МВнР: Магистралата ПАТЕ в Гърция остава затворена и на 11.09.2023

Снимка: БГНЕС

По информация, получена от гръцките власти, магистралата ПАТЕ (Патра-Атина-Солун-Евзони) ще остане затворена през целия ден на 11.09.2023 г. при гр. Лариса, в двете посоки, без точна информация към момента, кога ще бъде отворена, съобщи МВнР.

Местните власти препоръчват да бъде използван маршрута Ламия - Патра или Агрино - Янина - Солун - България, от желаещите да се приберат.

Пътят през Калмбака/Метеора е затворен, тъй като преминава през наводнени участъци през Кардица и Трикала.

По публикацията работи: Миглена Иванова


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Снимка: facebook.com/groups/mursalevo

Как Европейското първенство по футбол оживи селски площад в България

"Много малко му трябва на човек, за да създаде условия за това да бъдем заедно" – думите са на младия Станислав Грозданов и се превръщат в движеща сила за "събуждането" на едно българско село в разгара на футболното лято на Стария континент. Само на..

публикувано на 26.06.24 в 10:25

Виктория Томова ще играе на четвъртфинал в Бад Хомбург

Най-добрата българска тенисистка Виктория Томова достигна до четвъртфиналите на турнира на трева WTA 500 в Бад Хомбург. Тя извоюва трета поредна победа в германския град – една в квалификациите и две в основната схема. Виктория Томова..

публикувано на 26.06.24 в 08:51

Ден за противодействие на наркоманиите

На 26 юни всички хора по света са приканени да изразят своята съпричастност и активна позиция в битката с разпространението на наркоманията. По повод Международния ден за борба със злоупотребата и с нелегалния трафик на наркотици,столични..

публикувано на 26.06.24 в 08:42