Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Любо Киров приключва успешното си турне с три концерта в София

Снимка: Facebook / Lubo Kirov

Любо Киров ще завърши определяното като супер успешно "Турне 2023" с три големи концерта в зала 1 на НДК – на 8, 9 и 10 ноември. Те ще бъдат кулминацията на посетения от над 12 000 души концертен маратон. Чрез напълно разпродадени зали в по-големите градове на България Любо Киров се доказа като един от най-значимите съвременни изпълнители.

"Благодаря на всички, с които изпитахме тази невероятна емоция. Емоция, която ни вдига и ни държи високо по време на всеки един концерт. Нямам търпение да ви видя и в зала 1 на НДК за трите големи концерта. Подготвили сме страхотно шоу. Обещавам след това да си говорим дълго за него", сподели Любо Киров.


С трите концерта в НДК Любо Киров ще заключи една много успешна година, в която той отново присъства в класацията на престижното списание Forbes "Топ 70 на българските знаменитости", спечели редица награди, а албумът му "Целуни ме" стана най-продаван на физически носител албум за 2023 г. От този албум в рубриката Песен на деня слушаме заглавната песен "Целуни ме".

Редактор: Диляна Трачева

Снимки: Facebook / Lubo Kirov

Още от категорията

Посоки в дебютния авторски албум на талантливата Калина Андреева

Калина Андреева е малко над 20-годишна, но вече е изградила име на талантлива контрабасистка, певица и автор на музика и песни. Първата си композиция създава още на 4-5 годишна възраст – тогава измисля мелодия, баща ѝ я хармонизира и така се превръща..

публикувано на 23.02.24 в 10:15

Песните на Кичка Савова "оживяват" във виртуално национално турне

На 22 февруари се навършват 90 години от рождението на Кичка Савова – една от най-значимите тракийски певици. Всички, които приживе са я познавали, пазят в сърцата си спомен за един талантлив, истински добър, светъл и благ човек. Кичка Савова остави..

публикувано на 22.02.24 в 06:30

"Моя трудна любов" – самостоятелен дебют на Яница Кънева

Познаваме Яница Кънева от успешното ѝ участие в предаването "Гласът на България" през 2023 г., където достигна полуфинал. Тя е родена през 1990 г. в семейство на музиканти, което от малка я приобщава към света на музиката. Завършва Национално училище..

публикувано на 21.02.24 в 10:15