Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ако утре няма днес"

Снимка: FB / MiroOfficialFanpage

Две от най-големите звезди на българската поп музика – Миро и Мария Илиева – записаха първата си обща песен, озаглавена "Ако утре няма днес". Двамата разказват, че създаването ѝ се е случило съвсем естествено и само за няколко дни работа. Желанието им е чрез музика да се обърнат с любов и благодарност към своите близки и всички, които обичат. Пишат музиката и текста заедно, по аранжимента на оркестрираната аудио версия работят с Георги Стрезов.

"Винаги съм искала да творя с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и усещането му за света. И съм безкрайно щастлива, че това най-после стана по този магичен начин," споделя Мария Илиева.

Видеоклипът с режисьор Николай Павлов е по идея на Миро и разказва за неугасваща любов, вплетена в две времеви пространства.

Редактор: Диляна Трачева

Още от категорията

Посоки в дебютния авторски албум на талантливата Калина Андреева

Калина Андреева е малко над 20-годишна, но вече е изградила име на талантлива контрабасистка, певица и автор на музика и песни. Първата си композиция създава още на 4-5 годишна възраст – тогава измисля мелодия, баща ѝ я хармонизира и така се превръща..

публикувано на 23.02.24 в 10:15

Песните на Кичка Савова "оживяват" във виртуално национално турне

На 22 февруари се навършват 90 години от рождението на Кичка Савова – една от най-значимите тракийски певици. Всички, които приживе са я познавали, пазят в сърцата си спомен за един талантлив, истински добър, светъл и благ човек. Кичка Савова остави..

публикувано на 22.02.24 в 06:30

"Моя трудна любов" – самостоятелен дебют на Яница Кънева

Познаваме Яница Кънева от успешното ѝ участие в предаването "Гласът на България" през 2023 г., където достигна полуфинал. Тя е родена през 1990 г. в семейство на музиканти, което от малка я приобщава към света на музиката. Завършва Национално училище..

публикувано на 21.02.24 в 10:15