Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Офис в двуетажен автобус? Роден предприемач прави идеята възможна за всяка точка на ЕС

Три години след като Covid-19 ни доказа, че работният офис може да не е точно фиксирано място, като негова алтернатива се налагат т.нар. споделени офис пространства. Те стават все по-предпочитани най-вече заради свободата, която дават и възможността за пълноценна работа от всяка точка на страната.

Български предприемач обаче открива възможност да направи нещо различно – първият офис на колела. Да, прочетохте правилно, защото споделеното пространство се намира в стар автобус от градския транспорт на германската столица Берлин. Той няма как да превозва пътници, но щом бъде поръчан от своите клиенти, собственикът му го закарва на желаното място, където хората искат да работят. Възможно е да стигне до всяка точка на България и Европейския съюз и да се използва за неопределен период от време.

Двуетажният автобус побира 30 души. На първото ниво има бюра, даже и за правостоящи, които могат да се ползват и от хора в инвалидни колички, защото има рампа. Пространството на втория етаж на алтернативния офис предоставя възможност за срещи или организиране на различни събития.

Още по темата:

Снимка: личен архив


Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Валежите спират, облаците се разкъсват и отстъпват място на слънцето в почивните дни

В събота, 15 юни, в България се очаква предимно слънчево време.  В сутрешните часове, на места в равнините и низините, видимостта ще е намалена. След обяд, главно над източните и планинските райони ще се развива купеста облачност, но ще бъде без..

публикувано на 14.06.24 в 19:35

България днес - 14 юни 2024 г.

В „България днес“ на 14 юни ви предлагаме актуална информация от България и българските общности зад граница, звукова картина от местата в България с най-тежки поражения от мощната буря снощи, хроника на събитията с балкански адрес от..

публикувано на 14.06.24 в 19:00

Дефлация е регистрирана за втори пореден месец в България

През май 2024 г. месечната инфлация е -0.2%, показват данните на НСИ. Инфлацията от началото на годината (май 2024 г. спрямо декември 2023 г.) е 0.4%, а средногодишната инфлация за периода юни 2023 - май 2024 г., спрямо периода юни 2022 - май..

публикувано на 14.06.24 в 16:35