Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Пловдив посреща първия полет от Манчестър

Снимка: plovdivairport.com

Летище Пловдив посреща днес първия полет от Манчестър, Великобритания, предаде БТА, позовавайки се на директора на летището Дойчин Ангелов. Новата линия от и до Великобритания ще е с един полет седмично до края на март 2024 г. Тенденцията е линията да се превърне в целогодишна.

Към момента летище Пловдив има две редовни линии до Лондон. Очаква се до дни да тръгнат чартърните линии от Белфаст, от където пристигат туристи за зимните курорти. 



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Седмицата започва с приятно пролетно време

В понеделник  минималните температури в страната ще са между 9 и 12°, в София 9°. През деня ще е слънчево, но над Североизточна България ще се заоблачи и на места там след обяд ще превали. Максималните температури ще са от 20 до 25°, по морето и..

публикувано на 26.05.24 в 16:32
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг

Служебният премиер Димитър Главчев ще се срещне с шефа на НАТО Йенс Столтенберг

Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг пристигна в София. На 27 май той ще приветства пролетната сесия на Парламентарната асамблея на НАТО, която заседава в столицата. Приветствия ще направят също председателя на Парламентарната асамблея на..

публикувано на 26.05.24 в 16:12
Калин Стоянов

България няма да допусне намеса и дезинформация в изборите на 9 юни

С Министерството на електронното управление и Централната избирателна комисия няма да допуснем намеса в евровота и парламентарния вот на 9 юни, увери служебният вътрешен министър Калин Стоянов пред Парламентарната асамблея на НАТО  в София. „Понятието..

публикувано на 26.05.24 в 14:13