Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Българското училище във Виена организира Клуб по четене със семейство Барба

Снимка: Българо-австрийско училище "Св.Св. Кирил и Методий" - Виена

Клуб по четене “Мама и аз четем заедно” ще отвори днес врати в Българо-австрийското училище “Св.Св. Кирил и Методий” във Виена. На занятието са поканени всички, за които приказките са страст, а четенето – приключение.

От училището обещават забавна неделя с приключенията на пъстрото семейство на татко Барба, мама Барба и седемте им деца. По време на предишния Клуб в училището децата четоха български народни приказки.

В българското школо, което има правото да издава удостоверения, признати от нашето Министерство на образованието и науката, учат деца от предучилищна група до 12 клас.




БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Долината на розите и българската красота в Роке Саенс Пеня, Аржентина

България се включи на традиционното за 1 май Дефиле на ретро автомобили в Президенсия Роке Саенс Пеня, провинция Чако, в далечна Аржентина, когато се отбелязва годишнината от създаването на селището. На дефилето се представят различните местни етнически..

публикувано на 03.05.24 в 10:29
Снимка: facebook.com/bulgariansocietyofnevada

Българска фиеста подготвят сънародниците ни в Лас Вегас навръх Великден

Великден ще събере сънародниците ни в Лас Вегас на вече традиционния Български фестивал. Тази година организаторите от Българо-американската асоциация в Невада са решили да направят събитието малко по-рано – на 5 май, за да съвпадне с православния..

публикувано на 03.05.24 в 09:25

Български роман на Панаира на книгата в Буенос Айрес

На провеждащия се в момента Панаир на книгата в Буенос Айрес – едно от най-авторитетните изложения на печатни произведения в Южна Америка, ще бъде представен философският роман "Преди сътворението" на писателя Христо Славов. За това съобщава..

публикувано на 03.05.24 в 08:45