Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Български роман на Панаира на книгата в Буенос Айрес

Снимка: Аксиния Иванова

На провеждащия се в момента Панаир на книгата в Буенос Айрес – едно от най-авторитетните изложения на печатни произведения в Южна Америка, ще бъде представен философският роман "Преди сътворението" на писателя Христо Славов. За това съобщава във Фейсбук Аксиния Иванова, председател на Гражданска асоциация "Българите в Аржентина".

Събитието се организира от Асоциацията, с чието съдействие е отпечатана творбата. Представянето ще се състои в събота, 4 май 2024 г. от 16 ч. местно време на Stand 1123, Pabellón Verde de Editorial Dunken, където Христо Славов ще раздаде автографи.




Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Българите в Северна Македония ще гласуват на евроизборите в Скопие и Битоля

На две места в Република Северна Македония – в посолството на България в Скопие и в Генералното консулство на страната в Битоля, българските граждани ще могат да гласуват на предстоящите избори за Европейски парламент на 9 юни. Общо 120 са..

публикувано на 21.05.24 в 08:42

България - на фестивал на културното многообразие в Сарагоса

България беше достойно представена на традиционния празник на културното многообразие "Zaragoza Diversa", провел се на площада пред внушителната катедрала „Пилар“ в испанския град Сарагоса на 18 и 19 май. В него традиционно се включват представители..

публикувано на 20.05.24 в 19:18

Илияна Йотова откри в Мюнстер българския народен събор “Нишка от корен”

“ Няма малка България, има една България и тя е нашата Родина. Независимо къде сме избрали да живеем, ни свързва нишка, здрава като Кубратовия сноп .” С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова се обърна към сънародниците ни в Мюнстер на откриването на..

публикувано на 19.05.24 в 10:35