Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Ученици ще получат отличия по инициативата "Спортувай с президента"

Снимка: sportuvaisprezidenta.bg

На церемония в Гербовата зала на президентството днес държавният глава Румен Радев ще отличи 30 ученици от цялата страна - участници в инициативата „Спортувай с президента“.

Целта на инициативата е да насърчи физическата активност на българските деца чрез извънучилищни спортни занимания и алтернативни форми за физическо възпитание.

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Виктория Томова

Виктория Томова ще участва на олимпиадата в Париж

Първата ни ракета Виктория Томова ще се състезава на олимпийските игри в Париж, съобщи Българската федерация по тенис. Участващите на сингъл ще бъдат официално обявени в понеделник, 10 юни, но вече е ясно, че сред тях директно влиза и..

публикувано на 06.06.24 в 13:08

Трима полицаи пострадаха по време на футболния мач ЦСКА-София – ЦСКА 1948

Трима полицаи са пострадали на снощния плейофен двубой за класиране в Лигата на конференциите между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 на стадион “Васил Левски” в София, съобщи служебният вътрешен министър Калин Стоянов. Двама от тях са получили медицинска..

публикувано на 01.06.24 в 13:52

Боксьорът Радослав Росенов извоюва квота за олимпиадата в Париж

Европейският вицешампион в бокса Радослав Росенов спечели олимпийска квота в категория до 63,5 кг след победа над Александру Параскив от Молдова на турнира в Банкок. Така той стана петият български боксьор, който ще играе на игрите в Париж.  При жените..

публикувано на 31.05.24 в 17:06