Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

На старт застават участниците в маратона в Равногор

Снимка: FB/Ravnogor Scorelauf Marathon

Четвъртото издание на Равногор Scorelauf Marathon ще се проведе днес в едноименното китно родопско село. Организаторите обещават уникален формат, предизвикателни натоварвания, спиращи дъха гледки и топли хора. Тази година дистанциите ще бъдат 4 - 8 км, 18 км, 30 км и 42 км. Всички маршрути са разнообразни, достигат до различна крайна точка и се различават по трудност, дължина и тип на терена. 

Това е единственият маратон в България, на който участниците получават дървени медали местно производство. Организаторите осигуряват и условия за бивакуване за любителите на палатките и по-близкото сливане с природата.



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Трима полицаи пострадаха по време на футболния мач ЦСКА-София – ЦСКА 1948

Трима полицаи са пострадали на снощния плейофен двубой за класиране в Лигата на конференциите между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 на стадион “Васил Левски” в София, съобщи служебният вътрешен министър Калин Стоянов. Двама от тях са получили медицинска..

публикувано на 01.06.24 в 13:52

Боксьорът Радослав Росенов извоюва квота за олимпиадата в Париж

Европейският вицешампион в бокса Радослав Росенов спечели олимпийска квота в категория до 63,5 кг след победа над Александру Параскив от Молдова на турнира в Банкок. Така той стана петият български боксьор, който ще играе на игрите в Париж.  При жените..

публикувано на 31.05.24 в 17:06