Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Остани"

Снимка: YouTube /Atazar

В началото на летния сезон Atazar, Kris V и певицата Александра Иванова представиха съвместната си песен "Остани" с ефектно видео, което ни пренася на морския бряг. Александра се присъединява за пръв път към екипа на Атанас Зайков - Atazar и Кръстьо Ливров - Kris V, които са добре познати на музикалната сцена с множество реализирани успешни проекти. "Остани" е песен, която разказва за сложните взаимоотношения и преживявания, когато се борим да запазим любовта и връзката си. Песента акцентира върху баланса между нежността на любовта и болката от раздялата. Текстът пресъздава усещането за лятна романтика, нежност и топлина. Мелодията подкрепя тези чувства със своята драматичност, емоционалност и лиричност, като всяка нота пренася слушателя във вълнуващо пътуване през душевните му преживявания.  


Редактор: Диляна Трачева

БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Имам всичко"

Ева Бел и Емин, които са сценични партньори и пеят заедно по участия, наскоро записаха съвместната си песен "Имам всичко". Познаваме Емин Ал-Джунейд от участието му в Националния конкурс за забавна песен "Бургас и морето", когато преди две..

публикувано на 30.08.24 в 10:15
Ед Шийрън

Ед Шийрън ще пее за първи път пред българска публика

Британската поп звезда Ед Шийрън ще изнесе концерт в София на Националния стадион "Васил Левски" на 31 август като част от турнето си "+ - = ÷ x". Специален гост на турнето ще бъде Calum Scott. Родната ни звезда Михаела Филева е официалният..

публикувано на 29.08.24 в 17:35

"О-ооо!"

Вече четири десетилетия група Атлас не престава да ни поднася своята музика. Най-новата им песен с минималистичното заглавие "О-ооо!" е динамична, с характерно ню-уейв звучене, запомнящи се мелодична линия и риф. Песента е втори сингъл от..

публикувано на 28.08.24 в 10:15