Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

"Ти"

Снимка: @DeepZoneProject

Deep Zone Project продължават линията, в която правят нов прочит на популярни песни от български автори и изпълнители. Това лято представят една от най-любимите родни песни - "Ти", изпята оригинално от Нина Николина, вече в нова версия на Dian Solo, Doncho и Нина Николина. Музиката е на Магомед Алиев – Мага, текстът е на Гергана Турийска.

Редактор: Диляна Трачева





Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

"Ще вали"

В тон с времето навън, в края на лятото Северин Георгиев представя най-новата си песен "Ще вали". Това е втората песен на Северин, когото познаваме като участник в последния сезон на "Гласът на България". "Ще вали" има и своята акустична..

публикувано на 12.09.24 в 10:15

"Мона Лиза" – Остава празнуват рожден ден с феновете и най-новата си песен

Група Остава превърна в традиция отпразнуването на рождения си ден в началото на септември с концерт в Маймунарника в София. Тази година традицията продължава със среща с публиката на 11-ти, сряда. Тогава ще изпълнят за първи път на живо и..

публикувано на 10.09.24 в 10:15

"Всички лъжи"

"Всички лъжи" е заглавието на новата песен, изпята от младият Самуел Мануелян. Автор на музиката, текста и аранжимента е Димитър Бодуров. Но не известният джаз пианист и композитор – съвпадението на имена е случайно. Този Димитър..

публикувано на 09.09.24 в 10:15