Слушайте!
Размер на шрифта
Българско национално радио © 2024 Всички права са запазени

Димитър Главчев свиква извънредна среща за извеждането на българите от Ливан

Снимка: БГНЕС

На среща в Министерския съвет, свикана от служебния премиер Димитър Главчев, ще бъдат обсъдени мерките, които страната ни предприема за безопасното извеждане на българите от Ливан, съобщи правителствената пресслужба. Ще участват представители на Министерството на външните работи, Министерството на транспорта и съобщенията, секретариата на Съвета по сигурността и службите.

МВнР: Българите да не предприемат пътувания до Ливан

Работна група в МВнР работи за извеждането на българите от Ливан

Вчера беше създадена работна група с участието на различни институции с основната задача да координира и предложи най-подходящия вариант как сънародниците ни и членовете на техните семейства да напуснат Ливан. Бяха отправени и призиви към българите да не пътуват до страната.



БНР подкасти:



Последвайте ни и в Google News Showcase, за да научите най-важното от деня!

Още от категорията

Димитър Главчев обеща честни избори и призова българите у нас и по света да гласуват

На среща с българската общност в Лос Анджелис служебният премиер Димитър Главчев отправи призив за масово гласуване на предсрочните парламентарни избори на 27 октомври. “ Ще направя всичко възможно, за да има честни и прозрачни избори. Гласувайте! ”,..

публикувано на 25.09.24 в 11:02

Българският външен министър обсъди с държавния секретар на САЩ въпроса за отпадането на визите

На среща в Ню Йорк с американския държавен секретар по Европа и Евразия Джеймс О'Брайън служебният външен министър Иван Кондов е поставил въпроса за включването на България в Програмата за безвизово пътуване на Съединените щати. По този..

публикувано на 24.09.24 в 09:49

Доган за фракцията на Пеевски: Голямата им цел е да елиминират ДПС от политическата сцена

В изказване пред партийния актив на ДПС почетният председател Ахмед Доган атакува фракцията на Делян Пеевски, макар и без да споменава името на председателя на парламентарната група на движението. “Срам ме е от действията на това момче. Голямата им..

публикувано на 24.09.24 в 08:35